Mehed/naised, kes parasjagu joovad

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Nõmmik
Tsikkel: Yamaha V-Star
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Re: Mehed/naised, kes parasjagu joovad

Lugemata postitus Postitas Nõmmik »

Kuum Vana Tallinn jäätisega - mmmmm- uskumatult mmmõnus ! (w)

Argipäevas on vähe värvi - ole vähemalt ise nähtav !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 164 korda
Tänatud: 357 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Alkoholi letihinna moodustavad põhiliselt 3 asja: aktsiis, maaletooja juurdehindlus ja kaupluse juurdehindlus. Toote omahind on seal kõige väiksem osa enamus juhtudel. Aktsiisimäärasid saab igaüks ise vaadata ja arvutada kui suure osa see letihinnast moodustab. Teist kahte tegurit ma ei hakka siin välja tooma, mõnel läheb äkki joomisisu ära :ner:
Meie jaehindu ei maksa siin Hispaania, Prantsumaa jne riikidega võrrelda. Tegureid mis meie hinna kõrgeks teevad on palju - taaskord aktsiis, turu väiksus mis tingib kõrged hulgihinnad ja samas ka maaletooja ning kaupluse kõrge juurdehindluse (kõik tahavad rikkaks saada ju) jne. Lisaks on traditsioonilistel veini tootjamaadel palju soodustusi veinitarbimise suurendamiseks. Vein mis meil maksab 8€, maksab seal u.50% vähem. Viski hind Prantsusmaa hüpermarketi riiulil oli soodsama hinnaga kui meil maaletooja hulgihind kauplusele. Ja seda polnud võimalik soodsamalt müüa, sest liites kokku sisseostuhinna, Eesti aktsiisi ja ka firma ellujäämiseks vajaliku katte, ei olnud meil kuidagi võimalik seda odavamalt edasi müüa.
Super Premium ehk ülikalliste toodete hinnast moodustab aga enamuse marketing. Te ei taha teada palju 200€ šampuse omahind tegelikult on :ner: Aga odavamalt müüa ka ei tohi, see on tootja poolt ette määratud. Ei saa juhtuda, et keegi hakkab seda ale korras 60€ müüma, see on brändi surm. Ja see pole ainult alkoga nii, enamus kaubamärke annab oma "soovituslikud" jaehinnad ette.
Ühesõnaga, jätke oma matemaatika ja jooge kui soovi ja võimalust on. Mõtteteraks lihtsalt, et 2x kõrgem hind ei tähenda 2x paremat kvaliteeti ja mida rohkem on joogis suhkrut seda kergemalt pohmell tuleb. Suhkur on see, mis pea valutama paneb. Kogemustega alkotootmise inimesed parandavad pead brut šampusega

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Seljuhul võiks ju eestis toodetud joogid kõik kõvasti soodsamad olla, kui väljamaa värk. Aga ei ole ju viru valge eriti odavam, kui mingid vene, ukraina vms viinad. Kuigi maaletooja on puudu vahelt.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

M.T. kirjutas:

mida rohkem on joogis suhkrut seda kergemalt pohmell tuleb. Suhkur on see, mis pea valutama paneb. Kogemustega alkotootmise inimesed parandavad pead brut šampusega

Ma olen oma rumala peaga arvand, et pea valutab hommikul selle pärast, et kehas on vett vähe (sealt ka hommikune päkapik suus) ja veri on nö. paks. Olen täheldand, et kui tarbida enne magama minekut vett ja öösel kusel käies samuti kruus või kaks hinge alla panna on hommikul pohmell tunduvalt kergem. Raskendavad asjaolud on mulle ka mitte suitsetajana umbsed ja suitsused ruumid peao ajal.
Aga eks ta ole. Iga üks ravib pohmelli kuidas heaks arvab. Minu puhul toimib kui öise põiepausi ajal koos kruusi veega üks aspiriin sisse süüa. Ma ei tea kui ma hommikul peaks alkoholiga pead ravima hakkama, siis vist juhtuks üks kahest... ma oleks õhtuni siga segi ja pea valutaks sama moodi õhtul kui hommikul või ma roobiks peaparanduse kohe välja.

Üldiselt on vist nii, et mida vanemaks, seda raksemaks pohmakad. Ei mäelta et 20 aastaselt oleks peale pikka ja jubedat pidu hommikul hingevaakund ja tõotanud pühalikult et ei enam ei joo.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Vahemärkusena veel, et 200€ šampuse omahind siiski päris kopikaid ei ole, marketing on üks asi, aga sellise hinnaklassi šampanjad on enamus vintage'd ehk siis kui mari pole selline nagu vaja, siis sel aastal jääb tootmine ära, toodetakse mingeid kõrvalprodukte. Kui 2002 oli hea aasta, siis mõtle ise, mitu aastat on asi keldris seisnud ja mitme inimese tööd enne seda nõudnud, et täna saaks selle eest küsida 200€... 12a hiljem... Sama lugu on konjakitega. Muidugi on brändingul oma osa, nt Cristal, mille on sõna otseses mõttes kuulsaks joonud ameerika rikkad neegrid ja Venemaa rikkurid, kuna toota ei suudeta nii palju kui on rikkaid kõrisid, siis avastas selle augu järgmine samasugune Armand de Brignac ja hetkel on Cristalil natuke hapud lood, sest rikkad neegrid avastasid, et uus kuldses pudelis shamp on veel ägedam ja joovad seda kuulsaks.
Hinda mõjutab veel üks faktor, kui ühele põllule paistab aastas just õige kogus päikest, sajab just õige kogus vihma ( sest kvaliteetveini puhul on viinamarjade kastmine keelatud) ja muud tingimused on ideaalsed, siis saab seal põllult vaid teatud koguse veini/shampi ja ka kogu maailma raha eest ei saa seda mitte klaasi jagu ka rohkem kui sealt seda reaalselt saab, seega hea aasta ja hea vein on oma raha väärt. Järgmine aasta tuleb vb 2x kehvem...

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

M.T.

sinilind123 kirjutas:

Seljuhul võiks ju eestis toodetud joogid kõik kõvasti soodsamad olla, kui väljamaa värk. Aga ei ole ju viru valge eriti odavam, kui mingid vene, ukraina vms viinad. Kuigi maaletooja on puudu vahelt.

Viina puhul moodustab lõviosa hinnast aktsiis ja kui sa vaatad palju pudeli pealt aktsiis on, siis ega sealt enam eriti kuhugi minna ole. Liviko omahindasid ei tea, aga kuna nende mahud on Vene ja Ukraina tootjate kõrval ikka marginaalsed, siis peaks omahind kõrgem olema ja see vähendab ka võimalikku hinnavahet. Importviina turuosa veel meil ikka pisike ja konkurents kõva ning selleks, et toode elus püsiks, selleks ei lajatata neile suurt juurdehindlust maaletooja poolt. Seal üritatakse mahtu kasvatada.

Soultrain kirjutas:

Vahemärkusena veel, et 200€ šampuse omahind siiski päris kopikaid ei ole, marketing on üks asi, aga sellise hinnaklassi šampanjad on enamus vintage'd ehk siis kui mari pole selline nagu vaja, siis sel aastal jääb tootmine ära, toodetakse mingeid kõrvalprodukte.

Pole väitnudki, et see kopikaid on, aga 100€ see ka pole. Mis puudutab tootmismahte, siis need kõiguvad ja isegi kui oleks võimalik rohkem toota, siis alati seda ei tehta. Hinnataseme säilitamiseks pole see lihtsalt otstarbekas, kui nõudlus on suurem kui pakkumine, siis see aitab hinda hoida. Rikkuritega on tihti nii, et kui naaber saab sama juua, siis mina enam ei tah, sest ma ei tunne ennast erilisena.
Kehvade aastakäikude vastu kindlustatakse end ka sellega, et müügimaht on paigas ja isegi kui oli hea tootmisaasta, siis ei müüda kõike ära vaid jäetakse varuks. Siis on ka kehval aastal toodet anda (lisaks on siis eelmise hea aastakäigu jook nõutum/kallim) ja sellega välistakse see, et tarbija võib mingi teise joogi peale üle minna kui sinul kaupa anda pole.

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

Ma pole kunagi kahesaja euroseid šampasid ega sama kalleid viskisid, konjakke joonu. On nad tõsiselt ka siis nii tuntava maitse erinevusega või pigem showoffimiseks, et ma joon, sest ma saan?

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Inimeste maitsemeeled arenevad ajaga päris palju ja joogist hakatakse uusi nüansse otsima/leidma...täna ma ilmselt ei jooks enam neid veine, mida 10a tagasi heaks pidasin ja see, kes alles alustas oma veini nautimist ilmselgelt ei jooks hetkel seda, mida mina täna heaks pean.

Loud pipes save lives!!!
Kasutaja avatar

M.T.

sinilind123 kirjutas:

Ma pole kunagi kahesaja euroseid šampasid ega sama kalleid viskisid, konjakke joonu. On nad tõsiselt ka siis nii tuntava maitse erinevusega või pigem showoffimiseks, et ma joon, sest ma saan?

Nagu ma ütlesin, siis hind=kvaliteet ei ole 1:1-le seoses. Šampus on oma põhiolemuselt ikka šampus, loomulikult on erinevaid maitsenüansse, mullisus on erinev (mulli suurus, kestvus jne)jne. Aga seda, et 200€ on 10x parem kui 20€, seda ei ole. Kuhugi maale peab see hinna-kvaliteedi suhe paika, aga kusagilt alates on marketing see mis hinna kosmosesse viib.
Teine asi on muidugi maitsemeelte erinevus, kes mida tunneb või tajub sama joogi maitses. Inimeste maitsemeeled on erinevad ja kõik ei tunneta ühte asja samamoodi. Maitsemeel on väga palju ka lõhnatajus kinni. Näiteks nohu korral või kinnise ninaga maitsevad asjad teisiti kui tavaliselt. Maitsetunnetus on nii paljudes pisikestes asjades kinni.
Aga omast kogemusest rääkides, siis olen joonud nii 40€ kui ka 200+€ šampust. Proovida on saanud nii mõndagi Moet, Mumm, Billecart-Salmon,... kui ka eelpool mainitud Armand de Brignac. Jah, igaühes on midagi oma, aga et ma näeks mõtet šampuse eest 200€ maksta, seda ei. 40-50€ eest leiab väga hea šampuse. Aga mis on hea, seda peab igaüks ise proovima. Sest see mis maitseb mulle, ei pruugi sulle maitseda. Ja mõnele ei maitse ükski, sest suhkrut ju sinna lisatud pole ja siis on ju jook kuiv ja hapu paljude meelest :mrgreen: Ise oleks ma 20 aastat tagasi sama arvanud, tänaseks on maitsemeel edasi arenenud ja 5 aasta pärast hindan jälle tänaseid lemmikuid võibolla teisiti.
Aga, et asjadel vahet teha ja seda erinevuse leidmist arendada, siis eelkõige tuleb selleks testida. Juua-proovida erinevaid jooke ja kindlasti teha seda ka õigetes tingimustes. Joogi temperatuur, klaas jne. Sest näiteks kui valge vein on ikka +20 temperatuuril, siis on ikka solk. Ükskõik kui kallis vein pole.

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Kes te :bsmile: ka või ainult teoretiseerite (togi)

yeekim@koduõlle.jälle

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

M.T.

yeekim kirjutas:

yeekim@koduõlle.jälle

Kui ma iga tarbitava tilga peale siia sissekande teeks, siis saaks iga päev märgi maha :bsmile: Ja ilma poodi minemata peaks koduste varudega päris kaua vastu. Seega vahel teoretiseerin niisama kah. Aga ot vältimiseks vótan varsti Zel.Marka pudelist tilga

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

yeekim kirjutas:

yeekim@koduõlle.jälle

Kas mõtlen, et kas joon siis jah. Valdavalt elavat ja kodust. Ise ei valmista kina pole kohta kus seda teha :( aga mul töökaaslane teeb siis teeb mind sellega ka õnnelikuks :D

Kasutaja avatar

Andrea
Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
Tänanud: 35 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Andrea »

Pilt

Suzuki SV650 S 2001 -> Yamaha YZF750R 1995 -> Aprilia RSV 1000 Tuono 2003 -> Ducati 999 Biposto 2005 -> Ducati 1098 Streetfighter S 2009 -> Ducati Diavel Carbon 2011 -> Aprilia Tuono V4R APRC 2012 -> KTM SuperDuke 1290 R 2015 -> Kawasaki KX250F 2008 -> Aprilia Tuono V4R APRC ABS 2014 -> Aprilia Tuono V4 1100 RR 2017 -> KTM Superduke 1290 R 2020 -> Ducati Streetfighter V4 2020 -> Ducati Streetfighter V4S 2021
Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

Pilt

+

Pilt

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Sten kirjutas:

+

Ou, sul on sünnipäev ju :)

Palju õnne :bsmile:

Pilt

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

M.T. kirjutas:
sinilind123 kirjutas:

Nagu ma ütlesin, siis hind=kvaliteet ei ole 1:1-le seoses. Šampus on oma põhiolemuselt ikka šampus, loomulikult on erinevaid maitsenüansse, mullisus on erinev (mulli suurus, kestvus jne)jne. Aga seda, et 200€ on 10x parem kui 20€, seda ei ole. Kuhugi maale peab see hinna-kvaliteedi suhe paika, aga kusagilt alates on marketing see mis hinna kosmosesse viib.
Teine asi on muidugi maitsemeelte erinevus, kes mida tunneb või tajub sama joogi maitses. Inimeste maitsemeeled on erinevad ja kõik ei tunneta ühte asja samamoodi. Maitsemeel on väga palju ka lõhnatajus kinni. Näiteks nohu korral või kinnise ninaga maitsevad asjad teisiti kui tavaliselt. Maitsetunnetus on nii paljudes pisikestes asjades kinni.
Aga omast kogemusest rääkides, siis olen joonud nii 40€ kui ka 200+€ šampust. Proovida on saanud nii mõndagi Moet, Mumm, Billecart-Salmon,... kui ka eelpool mainitud Armand de Brignac. Jah, igaühes on midagi oma, aga et ma näeks mõtet šampuse eest 200€ maksta, seda ei. 40-50€ eest leiab väga hea šampuse. Aga mis on hea, seda peab igaüks ise proovima. Sest see mis maitseb mulle, ei pruugi sulle maitseda. Ja mõnele ei maitse ükski, sest suhkrut ju sinna lisatud pole ja siis on ju jook kuiv ja hapu paljude meelest :mrgreen: Ise oleks ma 20 aastat tagasi sama arvanud, tänaseks on maitsemeel edasi arenenud ja 5 aasta pärast hindan jälle tänaseid lemmikuid võibolla teisiti.
Aga, et asjadel vahet teha ja seda erinevuse leidmist arendada, siis eelkõige tuleb selleks testida. Juua-proovida erinevaid jooke ja kindlasti teha seda ka õigetes tingimustes. Joogi temperatuur, klaas jne. Sest näiteks kui valge vein on ikka +20 temperatuuril, siis on ikka solk. Ükskõik kui kallis vein pole.

Joomine on tegelt üks paras tuumafüüsika, kui seda õigesti (kõikide etiketi nõuete kohaselt ka) teha. Huvi pärast võiks kuskile degusteerimis vms koolitusele minna... Siis võibolla hakkaksin kah "headest" jookidest lugu pidama... Seni aga "šampustest" Martini Asti või Törley Charmant. Teised on "Ja mõnele ei maitse ükski, sest suhkrut ju sinna lisatud pole ja siis on ju jook kuiv ja hapu paljude meelest" :mrgreen:
Kuidas Sa nii tark oled alko koha pealt M.T.? Räägi lähemalt - mis koolitused või kogemused või on tegemist lihtsalt elutarkusega? :D

Boobs of steel, Stainless :twisted:
Kasutaja avatar

M.T.

GeiuLiisi kirjutas:

Kuidas Sa nii tark oled alko koha pealt M.T.? Räägi lähemalt - mis koolitused või kogemused või on tegemist lihtsalt elutarkusega? :D

Selle kohta ütles mul isa ikka "Ei tea mina ühtegi lolli kes õpetada ei oskaks". :mrgreen:
A tegelt ma lihtsalt nagu hunt Kriimsilm, kel 9 ametit olnud. Ja viimane amet enne praegust oli alko distributsioonifirmas mõningad aastad töötada. Seal sai asja seestpoolt nähtud, nii istandusi, tehaseid kui ka muud, lisaks koolitusi ja pidevat degusteerimist.
Lisaks alkole võin targutada veel liha, kohvi, tubaka, teedeehituse ja mõnel muul teemal veel :lol:

Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

M.T. kirjutas:

Selle kohta ütles mul isa ikka "Ei tea mina ühtegi lolli kes õpetada ei oskaks". :mrgreen:

OT, aga siiski:
Kuulsin kunagi tarkusetera "Tarku oskab igaüks õpetada, aga kui sa lollile midagi selgeks õpetad, siis oled tubli"

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.
Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

Pilt
Terviseks kõik kolmesilindriste omanikud!

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

Sai sõbrannaga Jääger lahendatud ja seksimopeede klatšitud. Päris naljakas oli. Võrreldav nii mõnegi siinse foorumi teemaga :bsmile:

Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Da fck see seksimopeed on?

Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

tormavtellis kirjutas:

Kaks sõbrannat saavad kokku ja üks siis räägib teisele:
"Tead, mul mees on nagu seksimasin!"
"Nohjah, aga tead, minu oma on nagu seksimopeed."
"Eeem, kuidas ma sellest peaks nüüd aru saama??"
"Noh, Sa vist suht tehnikavõõras inimene, aga kaks takti ja sissepritse."

Kasutaja avatar

Nõmmik
Tsikkel: Yamaha V-Star
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nõmmik »

GeiuLiisi kirjutas:
tormavtellis kirjutas:

Vanad mopid olid ikka nii , et takt oli segi ja segu tilkus nagu ise tahtis , lihtsamatel sai jalaga hoogu juurde anda !!!

Argipäevas on vähe värvi - ole vähemalt ise nähtav !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

Nõmmik kirjutas:
GeiuLiisi kirjutas:
tormavtellis kirjutas:

Vanad mopid olid ikka nii , et takt oli segi ja segu tilkus nagu ise tahtis , lihtsamatel sai jalaga hoogu juurde anda !!!

Me noored tüdrukud. Vanadest mobodest ei tea midagi :D

Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

GeiuLiisi kirjutas:

......pritse."

hmm... hariv.

muide äid jõule ette ära - inspireerituna reimpsi kokandusest
Pilt

Viimati muutis tormavtellis, 21 Dets 2013, 01:03, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Kontakt:

:bsmile:

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Kuulab väheke rock muusikat, näiteks , , Pilt

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Purjus.
Pidu oli ja kõik mis sinna kuulub.
Aga Sten on NÕRK!
Ei saand teregi öelda, kui mehike juba vudinal kodupoole pani. Nõrk!
Teised jäid veel pinkidega maadlema, aga mul ka tõld oli ees ja ka minema nüid kodus.

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

koi kirjutas:

Purjus.
Pidu oli ja kõik mis sinna kuulub.
Aga Sten on NÕRK!
Ei saand teregi öelda, kui mehike juba vudinal kodupoole pani. Nõrk!
Teised jäid veel pinkidega maadlema, aga mul ka tõld oli ees ja ka minema nüid kodus.

Vene pulmas käisid, et nii kähku ära tegi? :bsmile:

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

poison
Mode
Tsikkel: sporta 1200
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas poison »

ardilla de terra kirjutas:

veiniga on jah väga keeruline. Ma ise vaatan seda syrah cabernet-i See on minu jaoks selline joodav. Samas keegi teine seda väga ei talu, hind on ca 6 euri. Muidu olen truu õllele. :bsmile: filtreerimata kodusele õllele.

Viinaga on omad lood seda tuleb osata juua :mrgreen: ja viin peab ka hea olema viimati toodi jälle moskvast TALVE TEE zimnaja doroga. Väga hästi läks saunas. Sahslõkk oli ka väga hästi marineeritud ja värske kurk tomat, Ei mingit majoneesi. Värskes õhus külm viin, vot sellest ma tundsin rõõmu.

Pummeldamisest no ei tunne rõõmu. Eriti hommikuti.

Pohmaka vastu aitab kolm asja:

1) Võtan viimase ja siis sõidame (siis on juba liiga hilja) (kaasreisijana taksos tagaistmel)
2) juba peo lõpus hakata jooma kalja või vett (ning mitte süüa teravat) himmikul ohtralt vett ja kalja
3)Saun. Saun ja veel kord saun aga mitte selline saun mis kondid välja murrab aga selline 90 C niiske saun.

Ja kui need kolm sammu käia läbi siis on lõunaks peale supi taldrikut päris elus olemine juba (lol)

halastusseks ka

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”