Ärge tehke jõulusoodukaid!!!


Teema algataja
mart211

Re: Ärge tehke jõulusoodukaid!!!

Lugemata postitus Postitas mart211 »

mella kirjutas:

Eks ta nii läheb jah, kui argumenteerida ei oska (eided ja muu nimetamine). Kui sul jummala savi oleks, siis seda teemat poleks tekkinud.
Probleem on selles, kuidas biker24, tahtes näida tsiklistisõbraliku ja allahindlusi tegeva firmana, tegelikult klienti huiab. Nagu kohalik tarbijakaitse.
Kui sul on ükskõik, ära sõna võta - sa ei pea seda tegema.
Kui sa yamu keskuse hindadega rahulolematut otsid, siis klähvid vale puu all. Bännisõber leib oli selle taga.

mart211 kirjutas:

Minu point oli naeruvääristada igat jumala meest kes yamahakeskuse sitaks odavatele hindadele peale sülitas. Kui aga keegi saeketti teritada tahab, siis sportlikust huvist võin tegevuse puudumisel kaasa mängida, kuid mingit külaeide draamaseriaali ma pääseda ei taha(selle asemel võite kasutaja Krõpsuga "leivad" ühte kappi panna ja siis saekaatri pere mängida) :mrgreen: :bsmile:

Jummala savi oli on motopoodide kohapealt, see et kõik kisa tõstavad iga jummala pisiasja pärast...sellest ei olnud savi.
Loomulikult ei pea ma sõna võtma, samuti sina. Aga näed ikka võtame mõlemad sõna...üks loll ei jäta teist lolli rahule vist :mrgreen:
Ja jätkuvalt võid biker24 igasse postitusse sisse torgata, et siin draamat minu pihta õhutada...jätab ikka külmaks. Võib-olla paned endale signatuuriks selle, paistad veel ägedam välja. :D

See teema vist teeb juba igat lugejat tiba lollemaks :mrgreen: Keegi võiks selle lukku panna ja ametlikult sellest siia teada anda, siis ei pea pärast ulgumist kuulama, kuidas mina seda tegin :mrgreen:
Ja Mella, äge lüke argumenteerimuse oskuse suunas...varstti hakat kirjavigu ka välja tooma? :mrgreen:

Mine “Fleim”