JÕULU-ERI @ Biker24 kuni 22.dets

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Re: JÕULU-ERI @ Biker24 kuni 22.dets

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

tramm66 kirjutas:

Tänan kõrgeaulist züriid sellise tunnustuse eest ja vägagi südantsoojendav on see just hetkel kus Dragbike.ee saab 10 aastaseks. Ajad muutuvad, inimesed vananevad, põhimõtted loodetavasti mitte ja endiselt jälestan punastavaid poodnikke kes kliendil kasvõi keelega perses käivad, et eneseväärikus raha vastu vahetada. Neile kes tahavad sihilikult räusata, tüli norida ja ülbitseda on mul heameel teatada, et vaatamata möödunud pikkadele aastatele ei ole me oma juuri unustanud, ega põhimõtteid minetanud ja püüame kindlasti ka edaspidi olla eelmainitud aastaauhinna väärilised :)
Kauneid pühi!

Paraku on üks põhjus,miks mina Biker24 poodi külastama ei kipu(ei ütle,et ma sinna ei lähe) just see,et näen seal poes just sellele kirjeldusele vastavaid poodnikke.(Kindlasti ei käi see Mati kohta).
Lõuga pole mulle ka seal keegi anda tahtnud...Mine tea,milles asi...ehk selles,et kui üks,või teine pood ei sobi,siis pole vaja sinna minna...
Tõenäoliselt ei juhtu sellest mitte vähimatki,et mina sinna poodi ei kipu.Ja miks peakski.
Leian,et iga inimene saab valida tänapäeval poe,kuhu läheb ilma,et mingeid intriige tekiks.Minul on Tallinnas 3 poodi,kuhu meeleldi lähen kui peaks millegi järgi vajadus tekkima.
Ja vaevalt,et ülejäänud poed mind taga igatsevad.
Edu kõikidele motopoodidele ja rahulikku meelt kõikide(väga erinevate)klientidega suhtlemisel/tegelemisel!
Häid pühi!
:bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”