AMA Superkross 2014
-
sandman1111
- Tsikkel: CRF450R13
Re: AMA Superkross 2014
Minu arvates Barcia sõitis täitsa normaalselt mööda, oli küll agressiivne, aga peabki ju olema. Kenny ei tahtnud ka väga pidurdada, oleks püsti jäänud.
Steward oskab ainult kukkuda
. Täna sõitis kindla peale ja jäi kukkumata, sellepärast ka jäi tahapoole. Ajasõitudes pani ka korraliku käna maha, kes veel ei tea.
RV sõitis nii nagu ta sõidab, suhtelist võitmatu tüüp on. Ma mäletan, et kommentaatorid ütlesid, et tal ka raskusi, kuna meeldib liiga agressiivne gaasirutskaga olla ja seal pidi suht libe olema.
Reed on lihtsalt vana mees, kelle ajad on möödas. Ega ta eelmine kord ei sõitnud ka kiiresti. Sattus stardis ette, siis osad kukkusid jne. Seekord ei läinud alguses nii hästi ja kiirust tal ei ole, et tagant ette trügida. Samas ma arvasin, et ta sõidab halvemini. Eelmine aasta sai ju poiss ringiga.
Barciast olen ma isiklikult lootnud, et midagi ikka tuleb, aga millegipärast vajub iga sõit ära, loodan järgmine kord paremat tulemust, muidu peab kellegi teise leidma, kellele pöialt hoida.
Rockzenil ka ei ole seda esimese koha kiirust, ma isegi ütleks, et ta on aeglasem kui top3. Eelmine sõit lihtsalt kukkusin nii välja, et kõik võimalused olid tema kasuks
.
Brayton oli tõesti väga tubli, paistab, et Yamaha on suutnud 2014 a. ka teha ratta millega kannatab parimatega koos sõita, kuigi pidi ikkagi esiots kerge olema ja alt tahtma ära libiseda, võrreldes teiste masinatega. Tükk aega oli Yamu nägmine esi 10 sees haruldus, võiks rohkem näha küll.
.
Muidu sõidud olid väga huvitavad ja samuti ootan järgmist etappi. 250 ma väga ei jaga matsu, kuna seal minu jaoks enamus võõrad nimed.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.