Sidesüsteemid mootorrattal → Re: Sidesüsteemidest rattal
-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Re: Sidesüsteemidest rattal
motoratsutaja kirjutas:Ma kolakaid ja juhtmeid lihtsalt. Cardo on kiivri küljes ja ei sega üldse, kiiver pähe ja kogu lugu. Saab sisse välja lülitada kuidas tahad ka sõites ja kinnastega. Tavalise jaama jaoks jää seisma, siis kougi seda kuskilt taskust .... no ei saa mina aru, mis eelised nendel on peale suurema leviulatuse, mida minul pole veel vaja läinud. Pluss mobiil on ühenduses kogu aeg cardoga ja saab kõnesid vastu võtta. Suur boonus on veel muusika kuulamine üle BT mis on pikemal sõidul väga abiks. Eks see PMR ole maitse asi ja rahaliselt odavam lahendus side pidamiseks aga minu jaoks pointless.
Väga ei tahaks siin seda võrdluse teemat arendada, aga ühte ütleks küll. Nii nagu pole mõtet Cardot poolikult kasutada, nii ka PMRi. St mingi tasku ja lisajuhtmed ei ole teema. Kui PMR, siis ikka rattale külge ehitatud ja käivitub ise koos tsikli käivitamisega. Ja ka selle seadmega saab kasutada moblat ja kuulata muusikat ja kui see on korralikult tsikli külge ühendatud, siis jääb ainult üks juhe, mida ühendada ja see on juhe kiivrisse. Ja kumb on suurem ebamugavus, kas kiivri juhe või igaõhtune laadimine, mina veel oma lühikese Cardo proovimisega otsustada ei suutnud. Cardo üks suur pluss PMRi ees on see, et kui on olemas jaam ja ka nt (kallis) lisaseade mobiili ja muusika jaoks, siis see on kõik ühe tsikli küljes kinni. Kiiver on küll puhas ja vaba, aga juhuks kui tahad teist ratast pikemalt kasutada (proovida vms olukord), siis teadagi.. oled ilma. Plusse ja miinuseid on veel ja juttu jätkuks väga pikalt, aga veelkord.. kui võrrelda, siis ikka nii, et mõlemad variandid on oma võimalused ära kasutanud, manualid loetud ja installid ok.
Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.