Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TXT200 → Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX

Kasutaja avatar

riksx
Tänatud: 2 korda

Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX

Lugemata postitus Postitas riksx »

Tee ära ja siis saad endalt küsida, et pagan a pihta, miks ma seda varem ei teinud. Veel vihjeks, et lapik siiber toimib paremini kui ümar.

Loff kirjutas:

Neid Keihineid olen ma pikemat aega piilunud aga ei ole suutnud ennast veel motiveerida seda ostma.

Ma alguses olin ka surmkindel, et kõik on hea. Peal oli suur tugev aku, uus starter regullitud klapid. Aga tohhh ohh imet, kui kergelt mootor ringi hakkas käima dekompi modimise. Vahet polnud kas nädal seisnud või külm soe. Selge see, et kui düüsid on väga nihu, siis on käivitamisega jama. Eks ole nii, et külmalt tahab rikkamat ja kuumalt lahjemalt. Enda EXC'l oli see väga hästi tajutav. Tõstsin tühikäigu düüsi nii kaua, kuni kuumalt enam käima ei tahtnud minna. Selle kohal, kus käivitamine oli raskendatud, (tegel oleks võinud veel suurema panna ja rohkem jõudu saada) panin ühe astme võrra väiksema.

Loff kirjutas:

Starter jaksab täitsa edukalt mootorit ringi ajada. Ma praegu jätan selle dekompiga mässamise tulevikku, kui karpas siiski asi ei ole. Kahtlaseks teeb asja just see, et peale pikemat seismist ei taha käima minna. Kui dekompis oleks viga siis ei tahaks ta juba järgmine hommik käima minna või ei? Samas karpa ei küsi, kaua ta seisnud on, segu on seismisest olenemata rikas või lahja või täpselt paras. Kisub vist ikka sinna piisava pinge puudumise poole, mis on millestki (starteri suur koormus) tingitud.

Enduro - Beta 300RR 2018
Nostalgia
Planeta 5-S ja Jupiter 4-SS

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”