Avatud krossi- või jäärajad?
-
sandman1111
- Tsikkel: CRF450R13
Re: Avatud krossi- või jäärajad?
YZ 250 2t kirjutas:sandman1111 kirjutas:No miks nad müüvad, siis suuremaid kui need ei mahu? Kust siis selliseid väga väikeseid tagumisi osta saab (kohapeal olemas)?
Vat seda ei oska mina ka öelda miks müüakse, 1 hammas suurem ette on mõeldav aga 2 küll mitte... ja norm suhtega suviselt krossi ülekandelt üle minnes jää variandile kiire raja peale oleks tagumise hammaka valik 43-45 hammast esimest muutmata. Kust saama peaks, küsi kas Kala tehtuid hammakaid oleks olemas kusagil, muidu peab tellima eraldi sest ega keegi neid eriti riiulis hoida ei taha, kuna kasutus aeg on lühike ja ei kulu ka need sugugi. Rääkisin just ühe tuttavaga tel. ja arvas et JT metall hammakat võiks suht kiiresti kusagilt saada/leida, pead uurima, helistama poodidesse , netist uurima ja tuttavatelt, kellegil võib isegi kodus olla näiteks ja ei soovi kasutada enam, pane näiteks Bikeri ostu-müügi poole peale kuulutus, ostan tagumise hammasratta (oma motika mudel) 43-45 hammast. Vaata mis pakutakse, võimalik et reageerivad kiiresti. Variante on palju...
Mis tsikliga tegu on muidu?
13 crf450r. Homme on plaanis väike poering teha. Vaja mingi mask leida, need soojakotid kui neid nii kutsutakse, ja hammakaid. Siis on plaan nädalavahetusel kuskile proovima minna
. Ma siin arvutasin programmiga natuke neid tippkiiruseid. 133 peaks hetkel välja jooksma. 14 ette panen, siis 144. Mul on naelad all, nendega vist nii kiiresti ei kulge?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.