Avatud krossi- või jäärajad?

Kasutaja avatar

YZ 250 2t
Tsikkel: YAMAHA YZ 250

Re: Avatud krossi- või jäärajad?

Lugemata postitus Postitas YZ 250 2t »

will111 kirjutas:

ma ei tea, mul ainult 4 käiku ongi, ja 3ndaga on kiirus ikka päris kuradi jube juba :lol: mis seal jää peal nii hirmsasti on vaja ulmekiiresti sõita? fun on ju siiski kurvide võtmine ja seda ma ei usu, et keegi siin teeb kiirusel 100+
kui soovi krossikat pikalt lahti hoida ja sirgelt kiirusrekordeid teha siis selleks on olemas selline tore koht nagu rummu järv. ma arvan seal pole suurt sittagi lundki peal hetkel. sõida ainult peale (tasuta) ja hoia aga põhjal kuni mootor kotti jookseb :D

gopro'le tuleb ilmselt mingi korralik poroloon ümber toppida, et tuulevihina maha võtaks...

Tule käi Seljametsas ära ja siis räägime uuesti exju... fun ongi siis kui 100+ hakkad kurveid võtma... :) Niisama libistada võid tõukekelguga samuti... :) Ja kui on soovi krossikat pikalt lahti hoida, siis tuleb ülekanne kiireks panna ja mootor toimib ok. Iseasi on see, kas kõik ikka oskavad külma ilma seadistust mootorile teha? Suvise seadistusega lasedki kergelt mootori laiali, õppige timmima ja sõit on nauding.

02.02.14 jälle Seljametsas siis, tulge ja imetlege kui hea on kiiresti sõita! Rada on superluks...

Prillide koha pealt peaks jah olema topeltklaasiga variant siis ei lähe auruseks või siis selline ühekihiline spets klaas, mis ka ei võta auru külge... Ostsin omale kunagi mäesuusataja topeltklaasiga prillid ja väga hästi toimivad muide, vaadake kuhugile poodi, kes sellist staffi müüb ning proovige sobivust kiivriga, võimalik on, et ei mahu ära...

Krossimees Aare :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”