Avatud krossi- või jäärajad?

Kasutaja avatar

kuroitenshi
Tsikkel: Transalp XL600V 1999

Re: Avatud krossi- või jäärajad?

Lugemata postitus Postitas kuroitenshi »

sandman1111 kirjutas:

Krdi postitused kaovad pidevalt ära :D

Aga ma tahtsin juba enne küsida, et millist sõitu see härra harrastab, kes on freeride 350 omanik. Mainisid küll Enduurot, aga kas tõesti selline asi siin mülkas ja liivas on mõistlik aparaat? Niipalju kui ma vaadanud olen, siis sellega hea sõita mööda mägiratta rada üles ja alla.

Freeride 350 on täiesti piisav ratas ja ei ole veel kaasa sõitnud ühtegi sõitu, kus jääksin hätta või maha tsikli võimsuse tõttu. Jõelähtme rada näiteks on väga hea selle ratta jaoks. Jäärajal kindlasti ei sõida sellega ülikiirelt, aga saab sõidetud. Minul oli sellel pisikesel rajal kiirus 30-80km/h ja ainus ratas, millele kuidagi järgi ei jõudnud oli tuunitud Husaberg 660, mis on täielik elajas. Näiteks on mõned läinud nii kaugele, et võtavad Freeridega osa hard enduro võistlustest - Red Bull Romaniacs - http://www.redbullromaniacs.com/results ... g-results/ . Mina olen rattaga rahul. Ainus asi, millest tunnen puudust on kickstarter, sest alati ei viitsi akut rattapealt kaasa võtta, et laadima panna. Eriti talvel.

Kui võimalus tekib, seda ratast testida, siis soovitan proovida. Kindlasti ei ole see krossirajale.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”