Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
krõps kirjutas:kui ma täna hommikul tööle jalutasin peatus minu kõrval tumesinine jäätunud akendega Opel Astra, sain kohe aru et juht soovib et ma sisse istuksin, kuna ma juhi nägu ei näinud siis ma ei julgenud autosse istuda, siit ka minu rumal küsimus: kas ma oleksin pidanud autosse istuma??
Mul on küsimus, miks sa lasid enda võimalikul elu armastusel jäätunud klaaside pärast minema sõita? ![]()
Märtt kirjutas:krõps kirjutas:kui ma täna hommikul tööle jalutasin peatus minu kõrval tumesinine jäätunud akendega Opel Astra, sain kohe aru et juht soovib et ma sisse istuksin, kuna ma juhi nägu ei näinud siis ma ei julgenud autosse istuda, siit ka minu rumal küsimus: kas ma oleksin pidanud autosse istuma??
Mul on küsimus, miks sa lasid enda võimalikul elu armastusel jäätunud klaaside pärast minema sõita?
võib-olla oli see minu kodune kasvatus mis ei lubanud võõrasse autosse istuda või oli see Alfred Hitchcock´i filmist pärinev hirm psühholoogiliselt terroriseeriva tundmatu ja läbipaistmatute klaasidega oleva sõiduki ees
-
Loff
- Toetajaliige
- Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 38 korda
- Kontakt:
Märtt kirjutas:krõps kirjutas:kui ma täna hommikul tööle jalutasin peatus minu kõrval tumesinine jäätunud akendega Opel Astra, sain kohe aru et juht soovib et ma sisse istuksin, kuna ma juhi nägu ei näinud siis ma ei julgenud autosse istuda, siit ka minu rumal küsimus: kas ma oleksin pidanud autosse istuma??
Mul on küsimus, miks sa lasid enda võimalikul elu armastusel jäätunud klaaside pärast minema sõita?
![]()
[youtube][/youtube]
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
Koristamisega tuli välja karp 3M kahepoolse teibiga. Karbis on kaks rulli: üks on punase kattega ja teine rohelisega. Karbil pole sõnagi juttu, mis on erinevust. Ise kah enam ei mäleta.
Äkki keegi aitab meelde tuletada.
-
reimps
No see on lihtne: üks on rohelise ja teine punase kattega. Õige vastus on kogu aeg su enda nina all olnud.
-
mx77
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 342 korda
- Tänatud: 440 korda
- Kontakt:
reimps kirjutas:No see on lihtne: üks on rohelise ja teine punase kattega. Õige vastus on kogu aeg su enda nina all olnud.
tänud
neil pidi kasutuses ka mingi erinevus olema (üks välja ja teine sisetingimustesse vms.)
mx77 kirjutas:Koristamisega tuli välja karp 3M kahepoolse teibiga. Karbis on kaks rulli: üks on punase kattega ja teine rohelisega. Karbil pole sõnagi juttu, mis on erinevust. Ise kah enam ei mäleta.
Äkki keegi aitab meelde tuletada.
http://www.naelaremont.ee/wp-content/up ... g-2013.pdf
Pole kunagi rohelise 3M kahepoolse teibiga kokku puutunud. Mis värvi see liimiv osa on? Kataloogis on selle järgi kirjas, mille jaoks kasutatakse.
Kui nad komplektis on, siis eeldan, et roheline on ajutine teip ja punane on lõplikuks kinnitamiseks.
Võta sõber appi, tõmmake mõlemal lindil kile pool ära ja kleepige omavahel kokku. Siis võtke kaks 3 meetrist lauajuppi, pange see teibikooslus sinna vahele. võtke kaks taburetti pange need teine teise lauaotsa alla, istuge peale ja nautige paar tundi teile sobivaid jooke! Kui esimene mees kusele läheb, kergitage ülemine laud, kui teine mees kuselt tuleb proovige teipe omavahel lahti tõmmata. Kellele jääb rohelise teibi pool, see võib koju sõita!! Punase teibi poole mees peab veel ootama! Lihtne nagu hamburger!
-
Kalmer
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
kus saab armeeritud esimest pidurivoolikut ning mis orienteeruv hind võib olla ![]()
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
Loff
- Toetajaliige
- Kontakt:
Kindel, kust saab on Dunlop Hiflex Peterburi teel. Tallinnas. Lääne-Virus äkki Hydroskand ja see teine koht, mis Näpil on, Baltflex äkki oli.
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
-
Melx
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
kalmer1989 kirjutas:kus saab armeeritud esimest pidurivoolikut ning mis orienteeruv hind võib olla
Mida sa tahad ? voolikut või valmis pidurivoolikut ? Ma kujutan ette, et enamus suuremaid motopoode peaks ka kohapeal olema suutelised neid valmistama.
Ohverdan bensiini !
-
Kalmer
- Tsikkel: Intruder1500
Valmis pidurivoolikut ![]()
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
Loff
- Toetajaliige
- Kontakt:
See tehakse valmis kohapeal ja Dunlopis saad vooliku värvi ka valida ja muud jutud.
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
-
Smm
- Tsikkel: vesigixxer
- Tänatud: 1 kord
Oleks kysimus klaasriidega tegelevatele inimestele. Nimelt, kuidas seda kõige lihtsam oleks plastikult eemaldada? Yks auk on pandud sellega kinni aga soov oleks auk taastada.
Smm kirjutas:Oleks kysimus klaasriidega tegelevatele inimestele. Nimelt, kuidas seda kõige lihtsam oleks plastikult eemaldada? Yks auk on pandud sellega kinni aga soov oleks auk taastada.
Tõenäoliselt sa seda enam kätte sealt niisama ei saagi. Lihvi kas riie maha või lõika uus auk sisse. Kui vaigutamise eelselt on pind jäänud korralikult karestamata, siis võib-olla õnnestub isegi kätte see kuidagi sealt saada. Üldjuhul hoiab klaasriie päris hästi sinna külge kinni, kus ta pandud ja ma ei tea ühtegi moodust mis teda sealt lahti andma sunniks ![]()
-
Smm
- Tsikkel: vesigixxer
- Tänatud: 1 kord
Imelik jah. Muidu räägitakse, et klaasriidega pole mõtet plastikut lappida, et ei jää pidama. Aga see sunnik ikka kõvasti kinni ![]()
-
Villem
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Smm kirjutas:Imelik jah. Muidu räägitakse, et klaasriidega pole mõtet plastikut lappida, et ei jää pidama. Aga see sunnik ikka kõvasti kinni
Oleneb täiesti plastiku tüübist
Kui mälu ei peta oli ABS plastik üks, mille külge epo ei hakanud. Aga muidu on klaasriie ja epo parim moodus plastikute lappimiseks.
Villem aka Villu aka Madis
-
MarekM
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
Ülevaatuspunkt vs numbrituli ja tagumine helkur. On kedagi reaalselt koinima hakatud nende puudumise tõttu?
-
puna
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Suvel oleks sellest võinud lausa eraldi teema teha kuidas rahvas masohismiga tegeles
-
Nõmmik
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
MarekM kirjutas:Ülevaatuspunkt vs numbrituli ja tagumine helkur. On kedagi reaalselt koinima hakatud nende puudumise tõttu?
Sõpra koiniti niikaua , et silme eest läks triblaks ! Hemoroididest vabanes eelmisel kuul ! Kogu vaidlus läks saunajutu teemal maksma 920.-€
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Nõmmik kirjutas:MarekM kirjutas:Ülevaatuspunkt vs numbrituli ja tagumine helkur. On kedagi reaalselt koinima hakatud nende puudumise tõttu?
Sõpra koiniti niikaua , et silme eest läks triblaks ! Hemoroididest vabanes eelmisel kuul ! Kogu vaidlus läks saunajutu teemal maksma 920.-€
sellised algtõed tehakse selgeks siis kui lubade koolitus läbitakse ![]()
-
puna
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Nõmmik kirjutas:MarekM kirjutas:Ülevaatuspunkt vs numbrituli ja tagumine helkur. On kedagi reaalselt koinima hakatud nende puudumise tõttu?
Ja selle osaliseks sai ÜV punktis?
-
MarekM
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
vot milline ilus ja sisutihe arutelu sellest välja koorus. Kuna minu näol on tegu klassikalise porilauasaagijaga, mõtlesin , kas hakkan originaal numbritule asemele aftermarket osa panema või jätan ta üldse panemata.
-
Pontus
- Tsikkel: V4
- Tänatud: 7 korda
Kas keegi eestis halogramm pilte kah teeb?
Tere.
Kuidas radiaatori vahel olevast savisest mudast kõige hõlpsamalt vabaneda? Voolikuga leotamine ei toimi...
Tänud,
-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Radikale survepesurit ei ole hea näidata (kui on korralik pesur) aga leota see hästi läbi siis peaks suruõhuga välja puhuma.
piloot kirjutas:Radikale survepesurit ei ole hea näidata (kui on korralik pesur) aga leota see hästi läbi siis peaks suruõhuga välja puhuma.
Paremini tuleb sodi välja kui puhuda tagant etepoole. Olen kasutanud ka peale leotamist tavalist aiavoolikut ja pritsi veetrassi survega.