Biker.ee moded

Kasutaja avatar

Villem
Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
Tänatud: 9 korda

Re: Biker.ee moded

Lugemata postitus Postitas Villem »

t2g kirjutas:
Kangur kirjutas:

Nagu viimaseaja postitustest on mulje jäänud soovite Biker.ee keskonda paremaks muuta. Samas toimub mingi võitlus niiöelda "mölaga".
Ei soovi eriti kritiseerida kuid konkreetne mulle arusaamatu vestluse sulgemine.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1&t=83278
Kas moderaatorid ei võiks aidata kasutajaid suunavate küsimustega. Lõpetuseks võiks ju anda võimaluse teemaalgatajale vastata kas antud vihjetest oli talle abi või mitte.
Kui eesmärk on teha foorumit mis on moderatoritele siis tundub et eesmärk saab täidetud. Juhul kui soovite foorumit kasutajatele suunata siis võiks ju arutelu võimalus säiluda.
Palju on ju inimesi kes ei oska kohe kõikidele küsimustelevastavat teksti kohe valmis kirjutada.

pluss üks.
see oli natuke lamp tõesti.

Kuna mina sellega hakkama sain, siis panen ka omapoolse nägemuse asjast kirja.

Olles muutnud pealkirja ja teema sisu selliseks, et see oleks suhteliselt hästi arusaadav, eemaldanud sõimu, saatnud teemaalgatajale ka sõnumi soovitustega, jätkus siiski antud kasutaja pihta tati pritsimine ja muu läbu. Mingi aja ma seda jõudumööda kustutasin kuni üks hetk leidsin olevat teemas ammendav vastus. Kuna endiselt käis läbu edasi ja kuna tegu on uue kasutajaga, pidasin paremaks teema seniks lukku panna (sellest ka kasutajat ennast teavitades). Miks lukku? Sest tegemist on uue kasutajaga ning selline andmine hirmutaks vähemalt minu küll siit kaugele ära ja jätaks väga halva maigu kogu asjast. Veelkord rõhutan, et teemaalgataja teadmata ei toimunud miskit ning kõigest sai talle kenasti teada antud.

Kui minu tegevus riivas kellegi silma ja/või südant siis vabandan.

Terv,
Villem aka Villu aka Madis :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”