Hispaania 2014 mai (otsin kaaslast)
Re: Hispaania 2014 mai (otsin kaaslast)
Hakkab vaikselt idanema see värk, see motoürituse sidumine tripiga on hiiglama hea idee, mul mõni tuttav seal kohapeal praegu resideerub, panin nad asjaga tegelema. Netist ei saa kuidagi pihta nendele üritustele või ei oska ma otsida. Las see teema ripub siin veidi ja arutame, siis võtaks kindlad huvilised korraks kuskil kokku ja läheks juba konkreetsemaks. Mul endal on ajaliselt siiski raamid peal, mõte ikka 18 mai startida ja sealt siis kolm nädalat. Päevane läbisõit oli mul selle pikema tripi ajal 500-800km, tagasi tulles sai ühe jutiga koos tankimiste ja söögipeatustega 1630 km sõidetud, ega see päris normaalne polnud aga elas üle. Eks peab natuke mõtlema, kuidas see 10 000 km sinna kolme nädala sisse ära mahutada. Mõned päevad tahaks kindlasti kuskil niisama vedeleda ja kannile sadulast puhkust anda. Kogu rehvijooks peab selle maa peale olema kindlasti tutikas, kogemused näitavad, et muul juhul tuleb kuskil hakata rehve vahetama kuna need lihtsalt kuluvad nii pika läbisõiduga all ära. Plaan ongi veebruar märts tsikli juures kõik vajalik ära toimetada, ehk ilmataat annab võimaluse aprill/mai ka veel võimaluse soojenduseks Eestile paari tiiru peale teha ![]()
üks tõsiseltvõetav üritus võiks olla äkki see
http://www.motogp.com/en/events/Catalunya/2014
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.