Biker.ee ja sotsiaalne suhtlus aastal 2014

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1101 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Re: Biker.ee ja sotsiaalne suhtlus aastal 2014

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

mella kirjutas:

Praegu on see nagu Delfi. Ja peabki olema. Vastasel juhul oleks see nagu üks välismaa automargi foorum, kus tuleb 3 uut kirja nädalas, aga vanu asju on lugeda huvitav. Ja siis sureb see foorum kindlasti kätte ära.

Delfi siis millises mõttes? Selles, et kasutajad postivad igasugust infot ja suhtlevad piiranguta k.a. motvälisel teemal (positiivne) või selles mõttes, et tunnevad end anonüümssuse kilbiga kaitsud olevat ning võivad omaenda paremale äranägemisele tuginedes öelda kellele tahes, mida tahes, kuidas tahes, millal tahes ja kus tahes ning lugeda igasugusust suunamist ahistamiseks ja sõnavabaduse piiramiseks (negatiivses mõttes)? Pool läbust oleks läinud, kui postituste all seisaks postitaja pärisnimi. Küsimus ei ole ju selles, et tahetakse vähem suhtlust ja ainult temaatilist sisus, küsimus selles, et tahetakse rohkem temaatilist sisu ja kvaliteetset suhtlust. Ja lõpuks on meil siin trollid kellele lastakse siin tradistiooniliselt üsna vabalt möllata. Mina pole aru saanud miks on need negatiivsed omaduse ja väärtused need, mida on vaja märkimisväärselt soosida. Või olen ma äkki millestki valesti aru saanud?

mella kirjutas:

Miks vanad tegijad ära lähevad? Pole mõtet pärleid sigadele loopida. Nad ei saa sellest aru.Aga niisama naljanurgaks, juutuubi videote kantimiseks jms meelelahutuseks käib küll.

Mõnede vanade olijatega on küll nii, et, ainuke "pärl", mida neil pakkuda on paindumatus ning hulgaliselt sappi. Sellega on alti nii olnud, et vanad ei saa uuematest/noorematest aru ja vastupidi. Aga ühel päeval on needsamad noored "vanad". Muidugi, mitte kõik, mis uued/noored kaasa toovad pole väärtuslik ja kõik mida vaand teavad pole dogma.
Vanad tegijad lahkuvad ühel päeval ka selle pärast, et teema on end nende jaoks ammendanud või on hobi aktuaalsuse kaotanud. Kui kommuun pole toetav vaid ärapanev, siis paljud käivadki lihtsalt vanast harjumusest ja lahkuvad, kui selleks tekib ajend.

426f kirjutas:

väga lihtne on nende uuenduste ja parandustega foorum ära rikkuda ja rahvas kolib kuskile facebooki. 8a tagasi polnud paljudel isegi internetti ja arvutit kodus siis foorumisse pääsesidki need kellel oli töö juures arvuti kasutamise võimalus kui foorumist saab kontori tädide ja onude salanurgake kus moto juttu aetakse siis ma kaon siit

Päris hea. Sa isegi ei tea, millised need muutused on aga üks, mida sa kindlalt tead, et tulemus ei ole sulle mokka mööda?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”