Biker.ee ja sotsiaalne suhtlus aastal 2014

mart211

Re: Biker.ee ja sotsiaalne suhtlus aastal 2014

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Arvestades, kuidas siin suhtutakse igasugustesse küsimustesse mis mootorrattaid puudutavad, siis ausalt öeldes igal inimesel on lihtsam vajalik info google'st leida, kui siin oodata millal sapipritsijate vahelt ka midagi asjalikku tuleb. Ja miks kasutada seda foorumit otsinguks, kui google ka olemas....ainult siis kui keel piirab.
Motojutud on ammu räägitud, enamus motojutte on feisbooki kolinud kindlatesse gruppidesse....mina näiteks ei näegi muud varianti kui motofoorumist kui infoallikast teha motofoorum kui suhtluspaik endasugustega. Kui leib, 426, reimps, mella ei ole need kellega suhelda tahad, siis loe ja ära vasta või veel parem...ära loe üldse. Saab ju kindlad kasutajad enda silma alt ära koristada.
Mina näiteks ei kujuta ette ka, et ma k unagi võtaks kätte ja kirjutaks Stundiratta ehituse teema ja detailselt tooks ära mis vaja teha. Pigem kirjutan igale huvilisele vastavalt tema olukorrale ja nii, et igaüks ei saaks oma plära ajada. Olgugi et aastas kirjutan 100 pikka pikka kirja, mis sisult enamjaolt samad, mulle teeb aint rõõmu kui küsitakse. Usun, et vastavasisulises teemas rõõmu pakuks vaid raske sarkasm :mrgreen: Ma olen omajagu siin infot leidnud, küsinud jne, kuid nüüd leian infot vaid usa foorumitest ja mul ei olegi siit foorumist midagi motondusega seoses huvitavat lugeda. Lihtsalt kedagi ei koti need stundijutud :mrgreen:

Võtan esilehe ette:
Teadaanne! Biker.ee 2.0--- pean silma ikka peal hoidma
Buell ratastest---ei huvita
caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk---jätab külmaks
TDM900-2004,milline mootoriõli?---no seal saab ainult head sarkasmi olla, ei midagi muud :D
K:alpinestars tagi suurus---no ei tea nendest midagi
Aidake valida krossisaapaid- pole jalaga pannudki

Järgi jääb mingid igavad kolavahetused, kes mida teeb ja foorumi uuenduse teemad. Kuiv värk aga näed siin ma olen. Kui muud jutud kinni keeratakse, siis ma tulen ikka siia foorumisse, kuid külastan vähem ja arvatavasti lugeda polegi midagi. Seega kes motojuttu tahab lugeda, see saab aga kui sotsialiseerumine ära keelata....no mis sellel mõtet on, kes sellest võidab?

PS: Pooldan seda, et täisnimi peaks profiilil kirjas olema.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”