Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TXT200 → Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
Mitte et ma nüüd antud tegevust propageeriksin kuidagi, aga lihtsalt kui ikka ilge kihk kodu ümbruses sõita (mitte pikale matkale minna vms),siis ma küll ei põeks väga kuiva ja krigiseva laagri pärast...?
Endal ka paar korda just nv ja maal olles juhtunud, et avastanud kuiva/krigiseva/lõtkuva rattalaagri (või ketijooksu rulliku laager), aga kui päris nii pees ei ole, et separaator tükkideks ja kuulid mööda põrandat laiali jookseks...siis lihtsalt vana jama välja pesnud sealt, uue vankrimäärde sisse peksnud ja saanud küll ja veel sõidetud...ja siis järgmise hoolduse/rem ajaks rahulikult jupid sebinud. Senini pole küll kogemust, et selline lõplikult kinni oleks jooksnud ja plahvatanud või pesas ringi tõmmanud vms!
Aga kui rattalaagri peale juba teema läinud, siis ma paar korda mõelnud, et kas nende tsikli rummu seest eemaldamiseks mingi abivahend või tõmmits ka eksisteerib? Vähemalt enda rattal nii, et laagrid läevad mõlemalt poolt sisse, siis kuni rummus oleva servani oma pessa...ja kahe laagri vahel käib veel selline pikk puks. Ning siis, kui vaja vana laagrit kätte saada, siis alat ilge kepp: puksi ja laagri siseläbimõõdud samad ja kuidagi ei taha tornid või muud abivahendid läbi rummu sudides selle väljalöödava laagri serva taha jääda...kes asjaga kokku puutunud, saavad vast aru, mida mõtlen...?

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.