Telk motomatkaks

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1993 korda
Tänatud: 588 korda

Re: Telk motomatkaks

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Olen siin ka vaadanud telke suviseks matkaks(lugesin ka kõik siinsed postitused läbi),aga ilmsellt läheb käiku nö peretelk,mis on ennast juba korduvalt autoga reisides heast küljest näidanud.Tegemist lihtsa ja odava asjaga,aga hea kasutus mugavusega.

http://www.amazon.de/HIGH-COLORADO-COST ... B0087SHN3E

Jätan teise poole sisemise osa maha ja siis on pakk umbes 5-6kg.Saab ilusasti tagakohvri peale kinnitada.Minul pole vahet kas kaalub 3 või 6kg.Selles telgis on võimalik ka 4-l inimesel söömaaega korraldada,kui ilm peaks kehv olema,sest me reisime üldiselt 4-se seltskonnaga.

Mul oli ennem spetsiaalselt tsikli matkadeks soetatud 2 kohaline kerge ja väikeses pakendis telk,aga soojas kliimas on see 2-le ikka piin,mis piin ja asju polnud ka ööseks kuhugi panna.
Vastukaaluks telgi suurusele,on mul matkaspordist ostetud täispuhutavad madratsid ,mis on kokkupakituna, sellise keskmise kaustiku suurused.Ning padjad,mis on natuke kokkupakitud taskurätikust suuremad.

Amazon_telk_51WTth+tNEL._SL1000_.jpg
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”