Hunnik küsimusi algajalt rinkahuviliselt
-
- Tsikkel: Piaggio Zip SP 2
Re: Hunnik küsimusi algajalt rinkahuviliselt
Mustik kirjutas:Oleks paar küsimust seoses klubiga liitumisega ja litsentsi taotlemisega.
Oleks soov hakata sõitma C klassis, Tehniliste nõuetega olen tuttavaks saanud, litsentsi kohta sain aru et see on 20.- kohapeal. Kas see on nii ka sel aastal?Ehk kui ma soovin liituda x klubiga, kas ma peaks x klubiga ühendust võtma ja soovi avaldama? Mille alusel antud klubid liikmeskonda juurde värbavad? Mis erinevust erinevad klubid omavad(hüved ja kohustused)? Kas on võimalik numbrit taodelda ka klubis olemata?
Litsentsi kohapealt:. Kas see on ühekordne tasu või iga-aastane? Või on 1 neist jääb ning teine iga-aastane? Ehk millal oleks targem hankida täis-litsents?
Ühtlasi mis saab olema sel aastal võistlusest osavõtu tasu( ei suutnud seda kusagilt leida ja ei tea ka eelmise aasta tasu)?
Ühtlasi olen klubi liikmelisuspakkumistele avatud.
Eelmisel aastal oli 20 euri litsents jah, selle hooaja kohta veel ei tea, kuna veel on aega võistlusteni
Litsentsi peab ostma iga aasta või iga võistlus, olenevalt siis litsentsi tüübile. Vahet pole, kus klubis sa oled, see on sinu enda huvi. Leiad endale ise sobiva klubi või kui keegi soovitab midagi, ning osadel klubidel on klubimaks. Täislitsents on siis kasulik, kui sa võistled ka välismaal, kui teha väike kalkulatsioon, saad ise ka aru, milal see majanduslikult ära tasub
Minu teada peaksid kuskil klubi nimekirjas olema, et saada võistlemisluba.
Eelmisel aastal oli võistluste tasud C-klassil kui ma ei eksi, siis kas 60 euri ja 90 euri, vastavalt eelregamisega v kohapeal. Tavaliselt jääb ta nõks alla 100 euri. See hooaeg alles hinnad selginevad, kui tulevad võistlused, enne ei tea kui võistlusmäärustik paigas on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.