Biker.ee logo 2014


Julge
Postitusi: 1009
Liitunud: 17 Dets 2004, 15:27
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Asukoht: Riia, Tallinn
Kontakt:

Re: Biker.ee logo 2014

Lugemata postitus Postitas Julge »

Olen biker.ee kasutaja olnud aastast 2004. Ehk siis varsti saab 10 aastat täis. Viimased 3-4 aastat olen väga harva sõna võtnud. Korra nädalas ikka pilgu peale viskan. Seni. Ja see Piipzu pikem kirjutis sundis sõna võtma. Olgu see siis sümboolne 1000-s post ja ehk mõni teine 10 aastase staažiga kasutaja viitsib läbi ka lugeda.

Olen Piipzuga täiesti nõus selles osas, et päris palju kunagistest aktiivsetest kasutajatest on tänaseks väga passiivseks muutnud eelkõige just selle anonüümse ja küünilise "Delfi generatsiooni" peale kasvamise tõttu. Vanasti sai see seltskond korra aastas kokku ja siis igaüks teadis, et kui ikkagi kedagi isiklikult solvanud olid, siis tuli nendel teemadel ka näost näkku vestelda. Ei mäleta küll, et see vestlus kunagi käest ära oleks läinud, kuid krõbadaid ütlemisi oli. Ja seetõttu oli olemas ka teatav respekt teineteise suhtes.

Nalja viskamine ja vastastikune lõõpimine oli väga olulisel kohal ka siis. See tagas ka postide teatava kvaliteedi, sest vastasel korral tulid "põhjakoristajad" ja sõitsid su postist peene huumoriga üle. Aga seejuures ei olnud isiklikku solvamist. Täna lihtsalt ei taha enam teravaid poste teha, sest kohe ilmuvad välja mingid tegelased, kes teevad su isiku kohta (kuna sa ei peitu mingi kavala aliase taha vaid oled ka päriselus lihtsalt leitav) korraliku internet searchi ja hakkavad ISIKLIKULT ära panema, mitte arvamust arvustama. Ja siis mõtled, et nahh mul vaja on seda jama!

Ehk siis Piipz - edu sulle ja tugevat närvi selle koha paremaks muutmisel! Ma isklikult olen vähe pessimistlik ja äkki me oleme lihtsalt välja kasvanud sellest kohast või lihtsalt vanaks jäänud! :-)
Mis logosse puutub, siis pole just minu maitse, aga küll ta käib! :bsmile:

Vanemaid olijaid kohtan erinevatel tsikliüritustel ja siis teeme mõned :bsmile: !

Julge

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”