Biker.ee logo 2014

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2425
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 332 korda

Re: Biker.ee logo 2014

Lugemata postitus Postitas M.T. »

lextastic kirjutas:

mind endiselt font häirib aga veebis kasutaks üldse seda üleval paremal olevat põlevat ratast. mitte niivõrd sümboli pärast, vaid et ta on suunaga. võibolla sellepärast see font häiribki praegu mind et see tiibadega kolb on nagu sümmetriline ja ootaks teksti nagu alla või üles.

Kiivri ja prillidega või kolb kus tiivad kõrval tundub kuidagi meeldivam, aga samas ehk liiga lennunduse maiguga. Mis särki puudutab, siis endale meeldiks kui rinnal olev tekst + logo oleks horisontaalis ja mitte keskel. Samas võib keskel ja vertikaali põhjendus olla, et kui jope lukk lahti teha, siis on logo näha. Ehk ongi nii, aga keskel pole kuidagi see. Ja endiselt ei saa aru miks peab midagi alla joonitud olema. Tekitab vaatajas küsimuse millest aru ei saa ja millele pole ka nagu vastust, et mida see näitab või rõhutab. Visuaalselt see ilusamaks küll ei tee.
Ja kui praegused värvid on nii ja naa, siis must-valge on alati klassika mida võib kasutada.

See eelnev minu isiklik arvamus. Aga kui vaadata vastukaja mida siin päris kiiresti ja palju tuleb, siis Piipzule nõuanne, et enne kui plaanite kalendreid ja särke tootma hakata, siis küsige rahva arvamust ja tehke kasvõi hääletus ja seejärel ettetellimine. Muidu jama kui need populaarseks ei osutu ja hoopis lisakulu omale tekitate. Siia lehele aga pange ükskõik milline logo, peaasi et leht endiselt edasi eksisteeriks.



Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Foorumist. Ettepanekud ja kriitika”