Uus ratas: V2 või R4?

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Re: Uus ratas: V2 või R4?

Lugemata postitus Postitas efendi »

Ducatist rääkides - ma ei tea mismoodi seal tsikli peal istute või olete, ma olen 191 pikk ja saan sellega normaalselt sõidetud, ei tundunud küll, et hirmus kitsas on. Ratas on hea ja kerge ja tegelikult naise oma, aga olen seda ka ise kasutanud ja funi on mul küll. Vbolla olen vana, mind ei paelu väga suured kiirused ja tõepoolest 180+ läheb seal ducati seljas ebamugavaks, aga seda ilmselt iga nakedi peal. 696 mootoril on ressurssi piisavalt, ei ole veel tundnud, et lahjaks jääb, loomulikult peab äkilisematel möödasõitudel käigu alla lööma ja alles siis minema, samas ma teen seda vahel tonnisega ka. Pikimad otsad järjest on olnud Eesti piires, 200 kilti järjest, ma olen laisk, peatun ja joon kohvi ja tangin tihti, eks saaks pikemalt ka, aga ei ole vajadust tundnud, ebamugavaks pole küll muutunud. Mulle meeldib kohutavalt ratta juhitavus ja käitumine kurvilisel teel. Seda peab proovima, kirjeldada on raske.

Teemaalgataja on siiani sõitnud 125 enduroga, seda näeb tema vanadest postitustest, seega nakedi seljas olemine ei tohiks erilise üllatusen tulla. Samuti kahtlen, et Duci talle lahjaks jääb. Valik on ju igaühe enese teha, mina avaldasin vaid omaenese arvamust, mis põhineb mu enese kogemustel.

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”