Uus ratas: V2 või R4?
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: Uus ratas: V2 või R4?
No kui tsikli vallimise kriteeriumiks on see, et peaks kõiki teisi luttima, siis järelikult ainuvõimalik sõidustiil on foori all teisi luttimas käia. Või kiirendusvõistlustel .oO
Ja mul on ikkagi sellistest kahju. Tsiklisõit on ikka natuke rohkemat kui niisama paugutamine, aga vbolla see arusaamine tuleb koos kasvamise ja arenemisega ja ma olen lihtsalt sinnamaani jõudnud... Üldiselt jätame offtopicu ja räägime asjast. Poiss tahab SV kohta kuulda, ma pole sellega sõitnud - avaldage need arvamust kes on. Minu soovitus on - kevad on käes Eestis (vist) ja müügihooaeg ka alanud, mina käi esialgu motopoodides, kes kasutatud rattaid müüvad ja roni natuke selle pilli otsas, sekka proovi ka muude peale istuda. Kui mingi asi rohkem meeldima hakkab, siis katsu proovisõit välja rääkida. See kas sa peale seda oled adekvaatne otsustama on muidugi iseküsimus - 125 -> 600 on suur hüpe ja ükskõik mis ratas tundub hull püss. Aga ära karda, ega see abielu pole - saad kasvõi sügisel kohe müüma hakata ja uut vaatama kui ikka päris õige ei saanud. raha kaotad igal juhul - aga tsikllisõit on emotsioonidega mõõdetav, mitte käibevahendiga.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.