Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TXT200 → Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
-
Loff
Teema algataja - Toetajaliige
- Tsikkel: Husq TE610, Kawa VN750, XR600R
- Tänanud: 44 korda
- Tänatud: 38 korda
- Kontakt:
Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
elle646 kirjutas:Tervist,
Olen siinsetele tegevustele üsna pikalt kaasa elanud ja seoses oma kooliprojetiga tekkisid mõned küsimused
Olen lõpusirgel Kunstiakadeemia graafilise disaini osakonas, ning lõputööna käib uuring garaažis toimuva kohta,
täpsemalt kõige selle kohta, mida tsikliehitaja tööd tehes kirja paneb. Näiteks,
-kas keegi peab ka miskit logiraamataut;
-visandab enne tööle hakkamist olulisema üles;
-kas on tulnud mõttesse tehase manuali kuidagi lihtsustada, kirjutades sellest olulisem välja, et tihedamalt vaja minevat infi lihtsam jälgida oleks (n: Nm tabel, mille endale plakatina välja joonistasin);
- või mis iganes on pähe tulnud üles märkida.
Igasugused märkmed käimas oleva ja tehtud tööde kohta oleks huvitavad. Enda meelispaik on samuti garaaž, sellest ka suurem huvi
Jõudu, Ele
Tere tere ![]()
Minu logiraamatu ülesannet täidab on seesama teema. Mingit erilist visandamist ei tee, kui siis oma peas, mingi tööjärjekord vms. Tehase manuali lihtsustanud ei ole, olen lihtsalt vajalikud leheküljed välja printinud ja ned garaaži kaasa võtnud. Sõlmed/kohad, mis on vajanud mingite tolerantside vms. arvutamist siis need arvutuskäigud kritseldanud sinnasamasse manuali väljaprindi peale, vastava koha juurde.
jegesmesh kirjutas:rolller kirjutas:Nende alumiiniumi elektroodidega keevitamine on küll selline poolkahtlane tegevus.
Kunagi sai ka mingeid proovitud. Keevitades pritsis mingit räbu ja muud sodi igasse ilmakaarde laiali. Suuurt midagi näha ei olnud ja pidi suht umbes elektroodi otsaga surkima. Detailid kinni küll jäid omavahel, aga lõpetas minu katse siiski prügikastis. Kulub ka neid elektroode 5 korda rohkem kui tavalisi raua omi. See oli muidugi miskine 5a tagasi, ehk on asi nüüdseks vähe edasi arenenud.
Soovitaks siiski mig/tig keevitus leida.
Ei usu, et asi just elektroodis oli. Alumiinium peab räigelt puhas olema. Kogub pooridesse väga palju s***.
Loff enne keevitamist tõmba brake cleaneriga ka üle. Sul ei tohiks eriti probleemi olla kui detailid pole pikalt õlised olnud.
AL peab jah puhas olema. Täna (04.03) proovisin aga ei olnud edukas see katse ja kuna ma tean, et on olemas vahendid, millega seda asja korralikult teha siis ei hakanud eriti rohkem oma närve rikkuma ja läksin parem sõitma ![]()
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Honda XR600R '92
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.