ostan aeroxile sinist halogeen tule ette
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
ostan aeroxile sinist halogeen tule ette
tere et ma sooviks osta aeroxile sinist halogeen tule ette et kes myyks mulle pakkuge siia hinnad aga yle 80
0eek ei tahaks osta noh

(kaastunne koolis käinud kasutajatele kes seda lugedes kindlasti aspiriini järele haarasid)
Mängime keelepede:
Tegemist on siiski veel ühe peidetud kirjaveaga mida esmapilgul ei märka. Nimelt on lausest puudu asi mida ostetakse:
"ostan aeroxile sinist ........... .............. halogeen tule ette"
Pakun välja et esimene sõna on "värvi", mis oleks igati loogiline jätk ebaloogilisele lausele. Teine sõna on seotud arvatavasti mingi tuuning osaga mis käib aeroxile (tegemist peab vist olema mingi nähtuse või mõistega kuna ei kirjutata suure tähega) halogeen tule ette.
Pisut improviseerides pakuks kokkuvõtteks välja järgneva lause:
"Ostan Aeroxile sinist värvi pakiraami halogeen tule ette"
Loomulikult võite ju ajaviiteks ka teisi variante leida
______
Päikest
Mängime keelepede:
Tegemist on siiski veel ühe peidetud kirjaveaga mida esmapilgul ei märka. Nimelt on lausest puudu asi mida ostetakse:
"ostan aeroxile sinist ........... .............. halogeen tule ette"
Pakun välja et esimene sõna on "värvi", mis oleks igati loogiline jätk ebaloogilisele lausele. Teine sõna on seotud arvatavasti mingi tuuning osaga mis käib aeroxile (tegemist peab vist olema mingi nähtuse või mõistega kuna ei kirjutata suure tähega) halogeen tule ette.
Loomulikult võite ju ajaviiteks ka teisi variante leida
______
Päikest
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
keelepedet oskad sa igatahes hästi mängidaKameeleon kirjutas:Mängime keelepede:

aga kas pakiraami saaks 80 krooniga kätte? mul maksis juba jalgratta oma paar sotti vist. või siis noor kolleeg ihkabki kellegi kasutuna seisvat pakiraami, tõesti-tõesti.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Oi kui loll ma olen !!! Häbi kohe kui loll
Kuidas ma kohe ei taibanud ???
Kui defineerida keel kui kahe või enama indiviidi omavaheline üheselt või sarnaselt mõistetav verbaalne väljendumise vorm, siis väljendid " ostan sinist" või "yle 80 0eek ei tahaks osta noh" on keeleliselt täiesti korrektsed kuid tähendavad arvatavasti uue keele teket. Seega oleme me jälgimas haruldast ja omapärast nähtust: uue keele teket, või õigemini 1 keele jagunemist kaheks iseseisvaks ent paraleelselt kasutatavaks keeleks.
Proovime siis Rollukeelset tõlget lausele:
Tere. Minu nimi on Kameeleon ja ma räägin eesti keelt.
Y0
u wazzaP. meika
lainen z11n. Tzecca spiizi
me/ p1llup estot
sõitap jamu aeroxika 

Kuidas ma kohe ei taibanud ???
Kui defineerida keel kui kahe või enama indiviidi omavaheline üheselt või sarnaselt mõistetav verbaalne väljendumise vorm, siis väljendid " ostan sinist" või "yle 80 0eek ei tahaks osta noh" on keeleliselt täiesti korrektsed kuid tähendavad arvatavasti uue keele teket. Seega oleme me jälgimas haruldast ja omapärast nähtust: uue keele teket, või õigemini 1 keele jagunemist kaheks iseseisvaks ent paraleelselt kasutatavaks keeleks.
Proovime siis Rollukeelset tõlget lausele:
Tere. Minu nimi on Kameeleon ja ma räägin eesti keelt.
Y0

-
- Tsikkel: why ze
- Tänanud: 1 kord
Siin siis väike abimees noortele oma mõtete selgitamiseks: http://n0nst0p.on.masendav.org/eesti-peibe.php
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.