Lubadeta sõitmine
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Re: Lubadeta sõitmine
Spoiler
extrafine kirjutas:Jah, minu eelmise aasta case. Läksin ARK-i eksamile autokooli rattaga ja ilma saatjata. Va toru, panin kooli vesti selga et hea enne paar tundi harjutada rahulikult Nõmme vahel. Nojah, otse Saue ARKi ukse vahel tuli politseinik ligi, küsis dokumente, jne
Olgu, mul oli veel see nali, et olin jäänud kuu aega enne seda ilma lubadeta elik ilma juhtimisõiguseta vahele. See tegelt oligi põhjus, et üldse sedasi rabeledes ja enesekindlalt seal jaurasin. Nimelt on sul võimalus mingi aja vältel pärast vahele jäämist, ca kuu aega, ikkagi veel ARKi eksamile pääseda, kuna karistusotsuse tegu võtab aega. Pärast otsust: aastaks bye-bye. Nii, eks ma siis tõestasin seal et ma pole kaamel ja et tehku nad protokoll kiiremini, mul eksamiaeg kümne mintsa pärastVaatasid mind kui kohtlast. Ahjaa, et ratas ka varastatud ja puha, aga seda nad mulle ei väänanud, niipalju oli mul mõistust küll, muidu oleks kauem läinud
See huumor veel ka, et "No kuidas sa siis nüüd ilma lubadeta selle tsikli siit ära saad ja bla-bla, jne." Ütlesin, et kui nad mu nüüd kiiremini "ära protokollivad" saan eksamit tegema ja siis on ära saamine juba fifti-sixty, nimelt saab eduka eksami sooritusega KOHE juhtimisõiguse (eksamineerija kirjutab kooli tõendile alla). Eks neil hakkas ka vist veidi huvitav. Ehk siis, sel hetkel kui asusin eksamit sooritama, oli mul formaalselt kirjas KAKS rikkumist, aga ei ühtegi otsust, kuna asjad juhtusid kõik ühe kuu piires. Eksami tegin ära ja lasin pea kuklas LEGAALSELT minekut.
Seda ka veel , et tõenäoliselt juhtis asjaolule, et ma ilma saatjata ja autokooli vestis liikusin, tähelepanu mõni lähikonnas tolknev konkureeriva koolitusfirma esindaja. Teisel juhtumil olid politseied just selle pärast seal passimas, et taolisi üksiktegijaid püüda - kohutavalt palaval suve pärastlõunal Saue ARKi ukse taga. Laupäeval!
Tegid esmast juhiluba? Mingi aeg oli, et kui B kat all on siis kirjutagu mida tahavad sinna koolitunnistusele aga tunnistusega võis sõita ainult juhul kui varem lube ei olnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.