ostu-müügi alla rolleritele eraldi koht

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

ostu-müügi alla rolleritele eraldi koht

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

tere rollerihundid,

tegime teile eile õhtul Turu alla eraldi rollerite ja jubinate müümiseks koha . Siis on teil rollereid puudutavaid kuulutusi lihtsam leida.

edu kasutamisel.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

MK1985

Lugemata postitus Postitas MK1985 »

hei hei hei
miks ei saa ostu müügi alla poste lisada?
See nagu müüjate seisukohalt hab ja ostjate kah.
Sest raske on teha oksjoni tüübis müüki. Ja kui mõini ei mõtle andmeid kirjutada on kah parem sest muidu peab igaüks ise neid küsima

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

Segast peksad v? Ma küll su jutust aru ei saanud.. Mida sa mõtlesid selle all, et ei saa lisada ostu-müügi alla? Ja mis fking oksjonit sa tahad siin foorumis korraldada? Oksjoneid tahad teha, siis mine osta.ee lehele ja mölla seal..

Aga see uue alafoorumi tegemine oli küll hea idee.. ;)
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

MK1985 kirjutas:
Ja kui mõini ei mõtle andmeid kirjutada on kah parem sest muidu peab igaüks ise neid küsima

Ja möni ei mötle teiste eludele on kah parem, sest muidu peab igaüks ennast ise ära tapma.
Paberitega hull.

MK1985

Lugemata postitus Postitas MK1985 »

R1s7o kirjutas:
Segast peksad v? Ma küll su jutust aru ei saanud.. Mida sa mõtlesid selle all, et ei saa lisada ostu-müügi alla? Ja mis fking oksjonit sa tahad siin foorumis korraldada
Miks segast? muide posti saab lisada siis kui paned sinna alla nupule "vasta" sa arusaamatu lammas.
Hmm aga sinu rolleri kohta ma ei saa ju küsida ostu-müügi foorumis vaid pean seda es kaudu tegema ja sa võid mulle sõna ostseses mõttes mingit si**a pähe määrida.
Oksjoni koha pealt oleks jube norm see et siis saaks ju hinda langetada kasvõi nii et teised kah näeks, ja uppimise probleem pole minuarust sellega lahendatud vaid on tekkinud jumalast palju uusi teemasid kus müüakse samu rollereid.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Ta võib sulle ka avalikus foorumis sitta pähe määrida.See on juba sinu asi, kas sa saad sellest aru või ei :wink: .Ja nii see otsustati, et ostu-müügi foorumisse ei saa teha poste, sest seal valitses pidev läbu ja korralagedus.

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”