Teeninduskultuurist klient vs kaupmees → Re: Räägiks Velt Motocenterist..
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Re: Räägiks Velt Motocenterist..
Maaks kirjutas:Ja see on kah selge, et kui sa oled just "hullu käibe poele" teinud ja allahinnatud kindad ostnud, ei tule sulle keegi mantlit selga aitama ja ust avama.
Päris must-valge see vast pole. Ma olen üritanud neilt [Velt] Macna Geo 2 jopet (300€) ja sinna juurde Macna Beoduine pükse (240€) osta. Letis oleva mehe (kui ma ei eksi siis vist Marko nimeline) kannatus hakkas üsna katkema, kui ma enne otsustamist tahtsin veel erinevaid suurusi proovida ning soovisin midagi heledamat, kui musta. Lisaks asus müügimees minu eelistusi tõsiselt maha tegema (ma oskan suurepäraselt eristada soovi head nõu anda ja survet müük läbi viia). Viisin oma raha leedukatele. Neil oli küll kunde üle hea meel.
Tegelikult oleksin ma soovinud kauba neilt osta. Mulle meeldib, kui võimalikult rohkem raha jääb Eestisse aga ma ei osta neid asju, mis mulle lõplikult meeldi sellisest kohast, kus mind eriti ei oodata. Võimalik, et minu ostu suurus pole selle poe jaoks piisav, kui nii, siis peaks kliente teavitama. Pole ju mõtet vastastikku üksteise aega raisata.
mart211 kirjutas:... kui ei meeldi ära mine aga ära virise ka, kui motopoes sama teenindus mis igalpool eestis. Kust nemad oma teenindajad leidma peavad.
Asi on oluliselt lihtsam: soovi ja tahtmist klientidega tegeleda on tarvis.
Ma tean vähemalt ühte kohalikku motopoodi, kuhu on tõesti tore minna. Ma ei usu, et Motodepoo nüüd väljamaalt imporditud meeskonnaga toimetab.
Olgem ausad - sõbralikkus ja vastutulelikkus ei maksa tegelikult mitte muhvigi aga kliendi seisukohalt vaadates on täiesti hindamatu väärtusega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.