Teeninduskultuurist klient vs kaupmees → Re: Räägiks Velt Motocenterist..

Kasutaja avatar

Hurt

Re: Räägiks Velt Motocenterist..

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Järgnev jutt ei puuduta mitte kuidagi Velti, lihtsalt mõtlesin et räägin ühe loo hindadest.

Olen pealt 10 aasta olnud klienditeenendaja ja mõned aastad sai müüdud mobiile. Uksest astus sisse "kalevipoeg" ja hakkas vitriini uudistama. Hetk tagasi oli tulnud lattu uued mobiilid, millele just tegin hindu, et need välja printida ja vitriini telefonide ette asetada. Küsisin kas saab aidata, alustasime vestlust teemal millist telefoni tal vaja võiks minna ja üsna ruttu tuli tema jutust välja, et kalivipoeg oli just Soomest palka saanud ja Eestis seda kulutamas. Teda ei huvitanudki eriti telefonide funktsioonid ja parameetrid otsis hinda ja oli arusaamal et soodne on s***. Pakkusin siis talle ühte nendest telefonidest, millel polnud veel hinda juures rääkisin veidi sellest ja käratasin kõrgema hinna kui tegelik. Onul läksid silmad särama, ladus raha letti ja lahkus teadmises et oli teinud ässa diili. Kõrgema hinna käratasin, mitte selle pärast, et liigkasu võtta vaid selle pärast, et klient oli väga üleolev, "vehkis" oma rahaga igal võimalikul viisil ja ma lihtsalt tahtsin talle nö. tagasi teha. See kui ma oleks ta läbi lillede saatnud kuskile, sellest poleks ta nii kui nii läbi hammustanud. Nii aga tõin ma kassasse rohkem raha ja mulle jäi päeva lõpuni muie suule.

Lihtsalt selline seik.

Ja ärge tulge jutustama, et müüja on alati ühepoolselt süüdi. Ostjad kes saevad senti ja on nõus selleks et 1 euro säästa terve linna läbi sõitma ja kulutama tunde oma aega ja mitmete eurode eest kütust kohtab tihti.

Sooja ilma ja muretuid kilomeetreid :bsmile:

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kaupmehed, kaubandus & ühisostud”