125 ccm'i dokumendid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
yankee

125 ccm'i dokumendid

Lugemata postitus Postitas yankee »

Kas on võimalik kuidagi 125 ccm'ist yamaha krossikat 50 ccm'iste paberitega muretseda?

Tänud 8)
Viimati muutis yankee, 09 Juun 2005, 02:01, muudetud 1 kord kokku.

Martään
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Martään »

Jäta veel see "on" sealt vahelt ära, saad täiesti ilma öeldiseta lause. Vaat kus midagi uudset meie emakeeles.

Ma ei imestaks, kui see teema kustutataks. Tõenäoliselt ei saa mitte keegi (ilmselt autor kaasaarvatud) lausest mitte halligi aru (või eksin?).

LISA: Näed, palju selgem kohe.
Niipalju kui mina tean, pole krossikatel üldjuhul pabereid.
Kasutaja avatar

kuuuljusss

Lugemata postitus Postitas kuuuljusss »

Milleks neil üldse vaja neid, sest liikluses nad niikuinii seaduse järgi ei tohiks eksisteerida, kuid vöin ka eksida, sest äkki peaks ikkagi mingisugused dokumendid olema. Seda ma ei tea.

Aga et leida 50ccm dokumentidega ratast, peaksid sa seda otsima, ise ei paku ja ei tea ka kedagi kes pakuks. Alati tasub ise otsida ennem.
Paberitega hull.

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

Mille jaoks sul neid doke vaja on? Tahad 50ccm klassis 125ccm masinaga sõita? :P

Teema algataja
ahuna

Lugemata postitus Postitas ahuna »

arvatavasti ei ole tal lubasi ja siis tahab sellega rolleripähe sõita kui 50cc...

zid50/cz125

Lugemata postitus Postitas zid50/cz125 »

KROSSI TSIKLI KOHT ON IKKA RAJAL,VOT NII.
või oled sa näinud mõnda maanteel sõitmas. :lol: :shock:

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

tüüp räägib arvatavasti enduurost!
ei no vägagi võimalik on 125ccm´ile 50ccm´i paberid muretseda, ainuke asi kas politsei seda ka uskuma jääks :shock: :lol:
Kasutaja avatar

yzone
Tsikkel: M620

Lugemata postitus Postitas yzone »

Tavaliselt peaks ju krossikal/enduurol mootoriploki peal litraaž märgitud ja küllaltki nähtaval kohal.

nisuunn
Tsikkel: zx-6r
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas nisuunn »

natukene käsitööd ja need numbrid on sealt silindri alt osast eemaldatud/muudetud :wink:

Teema algataja
Dt - Rider

Lugemata postitus Postitas Dt - Rider »

minu DT nägi igati 50´se moodi välja, eemaldatud oli aint 125 kiri silindri pealt. külgede peal olid ka suured 50cc kirjad. ainuke asi mille järgi saab kindlaks teha mitme kuubise tsikliga on tegu on raami number. mul polnud mingeid pabereid aga neid ei nõua ka politsei kuna tegu on ju "50cc mopeediga" millel pole dokumente vaja.

DerbiPR

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

Dt - Rider kirjutas:
minu DT nägi igati 50´se moodi välja, eemaldatud oli aint 125 kiri silindri pealt. külgede peal olid ka suured 50cc kirjad. ainuke asi mille järgi saab kindlaks teha mitme kuubise tsikliga on tegu on raami number. mul polnud mingeid pabereid aga neid ei nõua ka politsei kuna tegu on ju "50cc mopeediga" millel pole dokumente vaja.
arvatavasti ei pidanud kinni, ega kontrollinud sind ükski politsei, vastasel juhul oleks arvatavasti siiski vahele jäänud, ega politsei nii loll ka pole :wink:

Teema algataja
motopoiss16

Lugemata postitus Postitas motopoiss16 »

on ikka küll. ma käisin isegi ARK-is oma 115cc-ga eksamit tegemas ja tegin sellega mopi load . Mind peatati mitu korda, küsiti lube ning kõik. Keegi ei kahtlustanud midagi.
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Krt kas mingi viirus on lahti läinud või!? Kas on mingi lollide teemade konkurss lahti läinud millest ma teadlik ei ole? Üks loll jahumine teise otsa, "kas ma saan suurema ratta väiksema dokumentidega" või "kas ma saan Rs125 le Rs250 mootori panna??" või "mis siis saab kui ma ilma A-kati lubadeta(venna omadega:wack:) sõidan? TEIL EI OLE SEDA VAJA. Tulevikus kustutan kõik sellised teemad juba eos!
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Suletud

Mine “Vaba teema”