125 ccm'i dokumendid
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
125 ccm'i dokumendid
Kas on võimalik kuidagi 125 ccm'ist yamaha krossikat 50 ccm'iste paberitega muretseda?
Tänud
Tänud

Viimati muutis yankee, 09 Juun 2005, 02:01, muudetud 1 kord kokku.
Jäta veel see "on" sealt vahelt ära, saad täiesti ilma öeldiseta lause. Vaat kus midagi uudset meie emakeeles.
Ma ei imestaks, kui see teema kustutataks. Tõenäoliselt ei saa mitte keegi (ilmselt autor kaasaarvatud) lausest mitte halligi aru (või eksin?).
LISA: Näed, palju selgem kohe.
Niipalju kui mina tean, pole krossikatel üldjuhul pabereid.
Ma ei imestaks, kui see teema kustutataks. Tõenäoliselt ei saa mitte keegi (ilmselt autor kaasaarvatud) lausest mitte halligi aru (või eksin?).
LISA: Näed, palju selgem kohe.
Niipalju kui mina tean, pole krossikatel üldjuhul pabereid.
-
Milleks neil üldse vaja neid, sest liikluses nad niikuinii seaduse järgi ei tohiks eksisteerida, kuid vöin ka eksida, sest äkki peaks ikkagi mingisugused dokumendid olema. Seda ma ei tea.
Aga et leida 50ccm dokumentidega ratast, peaksid sa seda otsima, ise ei paku ja ei tea ka kedagi kes pakuks. Alati tasub ise otsida ennem.
Aga et leida 50ccm dokumentidega ratast, peaksid sa seda otsima, ise ei paku ja ei tea ka kedagi kes pakuks. Alati tasub ise otsida ennem.
Paberitega hull.
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
minu DT nägi igati 50´se moodi välja, eemaldatud oli aint 125 kiri silindri pealt. külgede peal olid ka suured 50cc kirjad. ainuke asi mille järgi saab kindlaks teha mitme kuubise tsikliga on tegu on raami number. mul polnud mingeid pabereid aga neid ei nõua ka politsei kuna tegu on ju "50cc mopeediga" millel pole dokumente vaja.
arvatavasti ei pidanud kinni, ega kontrollinud sind ükski politsei, vastasel juhul oleks arvatavasti siiski vahele jäänud, ega politsei nii loll ka poleDt - Rider kirjutas:minu DT nägi igati 50´se moodi välja, eemaldatud oli aint 125 kiri silindri pealt. külgede peal olid ka suured 50cc kirjad. ainuke asi mille järgi saab kindlaks teha mitme kuubise tsikliga on tegu on raami number. mul polnud mingeid pabereid aga neid ei nõua ka politsei kuna tegu on ju "50cc mopeediga" millel pole dokumente vaja.

-
Teema algataja
Krt kas mingi viirus on lahti läinud või!? Kas on mingi lollide teemade konkurss lahti läinud millest ma teadlik ei ole? Üks loll jahumine teise otsa, "kas ma saan suurema ratta väiksema dokumentidega" või "kas ma saan Rs125 le Rs250 mootori panna??" või "mis siis saab kui ma ilma A-kati lubadeta(venna omadega:wack:) sõidan? TEIL EI OLE SEDA VAJA. Tulevikus kustutan kõik sellised teemad juba eos!
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.