Hooaeg 2013, kliendid ja teenindus
Re: Hooaeg 2013, kliendid ja teenindus
Kri$o$ kirjutas:kui nüüd tuleb väide, et kuidas nad vahetada kavatsesid, siis simple - võtad simmekad välja ja leiad mõõtude järgi. .
Andestust, aga mina sain sellest niipidi aru. Kas pood hakkaks igat seibi ja simmerit nihikuga mõõtma, kui asjad on kataloogist leitavad? Ei maksa demagoogitseda. Aprilia Pegaso on igas kataloogis olemas, olgu see Ariete või Saito toodang ja kaane järgi olid need kataloogid tõesti täiesti samasugused. Võibolla otsiti siis kataloogist mõõtu, mille järgi enda toodete hulgast valida.
Pole põhjust emotsionaalseks muutuda. Asi juhtus aasta aega tagasi ja nagu ma ütlesin, siis ma ei hakka mingi simmeka pärast küll enda närve ja jalgu kulutama, et õliste simmekatega poodi tagasi minnes tõenäoliselt jällegi samaväärse teeninduse osaliseks saada. See ei tähenda aga, et foorumi teemas, kus käsitletakse poodide teenindust, et tohiks ma enda kogemusest rääkida. Ma ei tulnudki siia mingit lahendust leidma.
Ütle mulle, kuidas ma nüüd sinu arvates lahmisin, kui tegin ise simmeka vahetuse 50 minutiga ja klienditeenindaja ütles, et nende kogenud mehhaanikutel võtab see aega 2,5 tundi? Päris konstruktiivne kriitika või kuidas? Võibolla peaks ise sinna mehhaanikuks kandideerima, kui asjad tõesti nii aeglaselt käivad, et iga natuke mõtlemisvõimeline jorss koduste vahenditega 2,5 korda kiiremini tehtud saab. Kõlab rohkem nagu järjekordne müügimees tahab teise eest välja astuda. Aga muidugi on selge, et tööaega keeratakse juurde, kui tundub, et klient asjaga vähe kursis on. Ma usun, et igas kohas, kus töötasu küsitakse tunnihinde alusel, juhtub selliseid asju ja juhtub ka edaspidi. Ma räägin siin aga enda kogemusest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.