Kortermaja ees (öine) parkimine
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 82 korda
Re: Kortermaja ees (öine) parkimine
Relvaseadusega olen tuttav. Elu ei pruugi aga paberi järgi käia alati.
Kui sa juba nii kõva mees oled, et relva kasutama hakkad, ära lase mööda või jalga. Lase nii, et ütlusi ainult sina annad.
Tutvusringkonnas juhtum, kus tänu sellele, et varas+kallaletungija jäi peale tulistamist ellu ning väitis, nuga oli matkamise jaoks ja tuli üldse vett küsima. Oma vara ja pere kaitsja sai tingimisi+relvad võib ära unustada. Sinised ja muud asjaga seotud isikud avaldasid kahetsust, et ohvrit kõhtu lasti; soovitasid järgmine kord pähe lasta, vähem tunnistusi vaja võtta.
Ei poolda tulirelvade (eriti väikeste) kasutamist ega nende omamist erikoolituseta inimeste poolt, nagu ma ise. Seaduse õppimine ja paar harjutuspauku mind küll püstoli taga veel enesekindlaks relvakäsitlejaks ei teinud. Kui ma tulirelva endale soetaks, tahaks sellega ikka väga sina peal olla juba. Erandiks vast jahirelvad jms suuremad tulirelvad, mida varjatult ei kanna, ilma milleta maal elada küll ei tahaks s.t. maapiirkonnas näen majapidamises relva omamisel siiski põhjendatust; tiheasustusalal vast politsei ja teised inimesed piisavalt lähedal, et ohtlikud olukorrad inimese kombel lahendada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.