Kõige ilusam ja parem SX krossika mark.
-
- Tsikkel: CRF450R13
Re: Kõige ilusam ja parem SX krossika mark.
Testipäevi ka Suzukile meeldib teha? Pole nagu silma jäänud. 1-2 a. pärast on plaan uuemat otsida.
Siin foorumis vist ei tohi ühegi margi kvaliteedi koha pealt sõna võtta, kuna ikka leidub keegi, kes tulihingeliselt hakkab kaitsma. Samas ei näe ma põhjust, miks peaks? Seda, et masin halvasti sõidab pole ju keegi maininud (v.a amordid, mida saab ju parandada). Kvaliteet on ju lihtsalt kehvemapoolsem. Nagu ennegi mainitud kõikidel markidel omad vead ja head, lihtsalt mõni paistab silma rohkemate/suuremate probleemidega. Kui esmatähtis on vastupidavus, siis ei soovita keegi Suzukit (vb.peale kellegi, kes neid müüb). Samas kui esmatähtis on kurve hästi kiiresti võtta, siis ju paremat valikut pole. Minu silmis kõige suurem probleem, miks mind just ei kutsu ostma, on käigukast. Kas ta minul ei töötaks korralikult ei oska öelda, aga foorumites on seda hala väga palju. Ja mitte keegi ei tea, kuidas seda korda teha. Vaatad sisse, midagi viga pole, vahetad juppe tugevamate vastu ja ikka need käigud tulevad välja. Ühelgi teisel margil pole sellist probleemi ja see on päris suur probleem. Siin vastatakse kindlasti, et pole kuuldudki selliset probleemist. Kvaliteedikontroll on halb, et osadel on probleemid ja teistel pole? ÄRge lugege minupostitusi, nagu ma oleksin hirmus vihane
Miks peab iga lause pärast meeletult tähte närima hakkama? Teate ju küll, et Suzukisisd vähem on, selles ju oli küsimus. Need numbrid, mis ma välja tõin olid suvalised näited, et siin mõni aru saaks, et jutt ei ole BS. Samas see sama mees pole oma suuri teadmisi meiega jaganud, ainult oma sõitmisnälga või mingit muud nälga minu peal välja elanud . Mingi tüüpilise Estlase värk. Aaa ja US ja A-s käis kah.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.