Milline GPS tracker?
Re: Milline GPS tracker?
Ma saan aru, et mõnel inimesel/juhul on selline ise tegemise ja leiutamise tahe aga kui ise ei oska-viitsi-pole aega vms., siis eestis on mitmeid firmasid, mis pakuvad masinapargi jälgimise teenust ( esimestena meenuvad oskando, navirec ja gsm-auto). Pmst kui pole plaanis riigist välja minna, siis ilma roaminguta paketi saab koos seadme rendiga ~ 10€/kuu ja paigaldus 30-40€. Ei tohiks ju kedagi põlvest nõrgaks võtta. Arusaadavalt korraga mitusada rutsi välja käia ratta jälgimiseks on ebameeldiv, samas kui ratas kadunud on veel ebameeldivam. Mis puutub tarkadesse kaakidesse, siis üldjuhul autode virutamine on tasuvam tegevus... kui juba jammerid, spets kongid jms. mängu võtta ja vastavad teadmised olemas. Ratta/atv laseb rotti reeglina lihtsalt sügelevate näppudega kaak, kellel miskil põhjusel õnnestus ratas käima saada. Lisaks olnud omal juhus kus üks ratas loobus töötamast piirkonnas mida sõitja ei tundnud, küll aga oli tracer peal ja mul sellele nägemise võimalus- bussile hääled sisse ja sõitsin kohale nagu oleks ise ise selle sinna parkinud
P.S. "Ulapeale" minnes jääb ka sellest jälg maha, seega ei ole mõtet rääkida, et olid sõbrajuures jalkat vaatamas, samas kaardipeal seisab ratas terve öö mõne hotelli ees ![]()
Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.