Huumorit → :P

Kasutaja avatar

warrior.R1
Tsikkel: R1

:P

Lugemata postitus Postitas warrior.R1 »

Miks ma porri vaatasin?
Ärge nüüd väga elevile minge, sest see juhtus aastaid tagasi!
Tol ajal oli üks kanal, kus tuli täitsa korralikke filme ja enne magamaminekut avastasin, et varahommikul on mu lemmik, mille võiks lindistada. Häda oli selles, et neid kanaleid oli 2 - ühel subtiitrid, teisel rääkisid vene onu ja tädi peale. Niisiis, kumb on kumb?
Tegin öösel teleka lahti ja sealt tuli puhas porr. Mina, kui ontlik naisterahvas, olin sutsu üllatunud, kuid mul oli missioon!
Tegelased:
MEES, hommikumantlis lesimas basseini ääres. Majaomanik.
NAINE, piiisikestes bikiinides, suuuurte tehisrindadega, stilettodes, hiiglasliku malakaga. Bassenipuhastaja!!!!!!!
Bassein oli täis pillutatud igasugust sodi, mida ta siis üritas selle kahvaga puhtaks rookida, ise seksikaid poose võttes. Kõik see oli väga keeruline, sest toigas takerdus ta rindade vahele ja kõrgetel kontstel oli raske püsida ning mitte ükski leht selle reha külge ei jäänud. Aga mees jälgis.
See jama kestis 15 minutit, kuni mees päästis neiu piinast ja andis märku, et nüüd on aeg tema juurde kobida. Aga keegi ei RÄÄKINUD mitte midagi!
Mina ootasin, ise õudusest hinge kinni pidades, sest mehel oli eriline kiiks rindade vastu, aga need olid suht värsked, sest armid olid näha. Kujutasin juba ette, kuidas need õhupallid mingil hetkel plahvatavad ja siis on mees üleni seda sodi täis. Samas ma sain ju aru, et tegu pole otseülekandega ja kui nad tõesti purunevad, siis lõigatakse see koht välja!
Aga hirm jäi.
Mul oli missioon.
Ja te saate ju aru, et kuna ma ootasin dialoogi või kasvõi väikest monoloogi, siis ma pidin kogu aeg ekraanil toimuvat jälgima. Ei mingeid võileibu ega suitsupause.
Minu elu pikimad 80 minutit, kui see FILM läbi sai ja ei ühtegi SÕNA!
Algas järgmine, ka porr.
Kohvikustseen. Esimene LAUSE!!!!!!.....
ja selgus, et porr on rahvusvaheline keel - SEDA EI TÕLGITAGI!

...Untouchable...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”