Kokkupuuted MUPO-ga / kõnniteel parkimine

reimps

Re: Kokkupuuted MUPO-ga / kõnniteel parkimine

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma küll pargin asfaldil, muru peal läheks mu ratas lihtsalt ümber, aga ikkagi võtan ruumi. Mõnikord pargin naabrimehegi kinni, aga ta teab, et sel puhul tasub mulle lihtsalt öelda, kui ta tahab kuhugi minna. Väga tsill on seni olnud. Kui ma siin aga mupsikuid nägema hakkan, küsin neilt küll, mis asjus nad siin töllerdavad. Ja eks ma proovin nad minema ka peletada, mul mu**ide naabrite seas ka normaalseid - pole vaja, et mingid isehakanud siin "korda looma" hakkavad. Ja kui avastangi kuskilt rändom kohast tsikli küljest mingi paberilipaka, siis saab DASi ära proovida - linna poolt on siin Mustakal sitaks tegemata tööd, mis annabki aluse kahtlasteks trahvideks :nono:
Pole vaja toppida oma nina toimivasse süsteemi, korraldagu parem parkimiskohtade joonimine ja tekkinud mullaalade ümberjaotus kas siis haljasalaks vastava piirdega või parkimiskohtadeks. Trahvi on anonüümselt ja "rikkuja" juuresolekuta küll mihklid väänama. Oli kord juhus, kui sain õigustatult autoga vanalinnas parkimistrahvi, aga tahtsin neilt küsida, mida ma siis täpselt rikkusin ja miks esimese korra eest kohe täie rauaga sain. Selle peale pani roheline paarike jooksu (ja ma olen kõhetu tegelane, mitte mingi härg).. :mrgreen: Korrakaitse my ass. Austus teenitakse välja, mitte ei saada vormi/ametinimetusega..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”