raba rock
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Lahe oli, hästi korraldatud ja puha. Ainult, et vihm oleks võinud ennast öö peale korraldada. Mul oli lõpuks ka nahktagi läbi vettinud, täiesti! Samuti kuna ma olen prillikandja siis need sadasid kohe märjaks ma nägin Muusik Seifi ajal ainult värvilaike ja lõpuks võtsin need üldse ära, et midagigi näha, käekõrval läksin auto poole kuna lihtsaltolin pime
aga noh sellegepoolest meeldis mulle ikka väga see üritus! Ainult, et meshi ma ei vaadanud, rõve rootsi süntpop tundus, esimesel päeval jõudsin alles Melody Clubi ajaks kohale, ETW-d oleks tahtnud väga näha. Kui järgmine aasta toimub siis uuesti tagasi, järgmine kord siis juba tsikliga.

ETW oli minu nähtutest (s.t. kõik peale reedese kahe esimese bändi - Extra Virgin ja miski veel) pika puuga kõige nõrgem.
Metsatöll oli väga positiivne üllatus, Singer-Vinger oli ka tasemel ja vedas rahva kaasa nagu alati. Muusik Seif näitas selgelt, et vaatamata sellele, et vennad ainult selleks ürituseks kokku tulid, mütsiga ei löödud.
Eläkeläiset oli halbnaljakas, aga show (kusjuures vennad ei lõhu igal üritusel niimoodi pille, seesama elektriorel on neil olnud bändi algusest saadik ehk ~15 aastat) poolest neile muidugi keegi vastu ei saanud. Ja hea oli vaadata, kuidas rahvas ümber Villu Tamme (kes must sel hetkel mõne meetri kaugusel seisma sattus) huilgama ja näpuga näitama pistis, kui tere-perestroika-humppat tehti
Ülejäänud asjad olid vahemikus "normaalne" kuni "hea".
Ja noh, ilmselt ma olen diskoperse, aga Mesh (kellest ma senimaani midagi kuulnud polnud, aga päeval Meshi särkidega tegelasi vaadates juba mõtlesin, et "hevibändi logo see küll ei tundu" ja kui juba teist DM fännist tuttavat Muusik Seifi ajal kohtasin, kes ütlesid, et nad ainult Meshi ajaks tulid, hakkasid kahtlused tekkima) selle ürituse lõpuks oli ikka täielik pärl.
Metsatöll oli väga positiivne üllatus, Singer-Vinger oli ka tasemel ja vedas rahva kaasa nagu alati. Muusik Seif näitas selgelt, et vaatamata sellele, et vennad ainult selleks ürituseks kokku tulid, mütsiga ei löödud.
Eläkeläiset oli halbnaljakas, aga show (kusjuures vennad ei lõhu igal üritusel niimoodi pille, seesama elektriorel on neil olnud bändi algusest saadik ehk ~15 aastat) poolest neile muidugi keegi vastu ei saanud. Ja hea oli vaadata, kuidas rahvas ümber Villu Tamme (kes must sel hetkel mõne meetri kaugusel seisma sattus) huilgama ja näpuga näitama pistis, kui tere-perestroika-humppat tehti

Ülejäänud asjad olid vahemikus "normaalne" kuni "hea".
Ja noh, ilmselt ma olen diskoperse, aga Mesh (kellest ma senimaani midagi kuulnud polnud, aga päeval Meshi särkidega tegelasi vaadates juba mõtlesin, et "hevibändi logo see küll ei tundu" ja kui juba teist DM fännist tuttavat Muusik Seifi ajal kohtasin, kes ütlesid, et nad ainult Meshi ajaks tulid, hakkasid kahtlused tekkima) selle ürituse lõpuks oli ikka täielik pärl.
TransAlp '02
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.