Hälvik-autojuhid

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 2014 korda
Tänatud: 599 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Kuulge terve rea hõivajad,kuidas seda seal teha,kui seal on sisuliselt 1,5 rada vaba(pakun ,et mingi 5-6m vaba ruumi) ja need rajad veel sellised laiemad nõukaaegsed rajad.Seal mahub kaks sõiduautot vabalt kõrvuti,isegi siis kui tee ääres pargitakse.Olen seal lähedal mitmeid aastaid elanud ja tean seda kohta väga hästi.
Ja kui sa kirjutad siin ,et lainurk kaameras paistavad asjad natuke teisiti,siis ära unusta,et ka peeglites on asjad tunduvalt lähemal,kui tegelikult.Mina olen ka sama meelt,et ise oled selle olukorra tekitanud.Kui tsiklil sõiduauto liiga lähedal ja sa keerad hetkeks peale peaks vahemaa ka hetkega piisavalt pikk olema,et ära keerata.Ma vaaatasin seda videot veelkord ja ei saanud kohe kuidagi aru,et sa kavatsesid vasakule pöörama hakata.Kas sa paneksid ka sellele situatsioonile eelneva osa videost ülesse,alates ringist enne seda lõiku.Mul on millegipärast hoopis tunne,et sa äkki panid sellest volkarist ise enne seda mööda???

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”