Rollerautode remondist.
Re: Rollerautode remondist.
murphy86 kirjutas:2)Volvo kohta need numbrid olid umbes palju raha sai kuus kütte alla pandud, kõikide kuude lõbisõit/teeolud pole võrdsed. Aga jh linnas on sinna 12-18 L/100km, maanteel vähem 8-9. Mopeedauto kulu jääb sinna 1.8-3 L/100km vahele.
Roller auto mis kaalub rohkem kui roller võtab vähem bensiini kui roller? Enne horneti soetamist sai 2he 4T ja ühe 2T rolleriga liigeldud (kõik stock varustuses mitte mingit tuunimist) ja mina alla 3L/100km ei saanud ühegagi, 2 taktiline võttis veel 5-6L/100km kui linnas sõita, maanteel ei saanud 4 taktilised ka alla 3L/100km - ja poest ostetud masinad mitte mingid sarad.
Võrdluseks naabril on 1.6L TDI škoda maanteel 4.5 sajale, linnas üle 7 pole veel võtnud ja avariis kaitseb mu naabrit see "vanaraud", samas sinu autost sõidetakse lihtsalt läbi sest olenemata koolitustest näen ma endiselt Kuressaare linnapildis (ometi väike rahulik linn) kuidas rolleri mehed autodele ette keeravad ja autod pidurdavad nii kuidas "tankid" suudavad, sest aetakse oma õigusi taga olenemata läbitud koolitustest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.