Aga ma olen kaval, oi kui kaval → Re: Järvevana teel...

Kasutaja avatar

mella
Postitusi: 4580
Liitunud: 12 Apr 2005, 19:55
Tänatud: 1 kord

Re: Järvevana teel...

Lugemata postitus Postitas mella »

Allar, sul on ülbe ärimehe väärastunud vaateviis. Ehk siis tavaline Eesti JÕMM.
Sa arvad, et oled nii kõva ärimiis, et sinu äri ja aeg on märksa prioriteetsemad kui teiste omad. Ja sinu tõde on märksa ülim seadustest ning nendest, kes seadust austavad.
Osta kopter ja hoiad oluliselt aega kokku. Raha hinnaga. Aga nii kõva ärimiis sa siiski pole, et kopterit jaksaks ülal pidada. Ja nii, vaeseke, peadki oma edukust bussiradade ja jõunõelumisega eksponeerima.
Ma võin ju sinu arust õlgkübaraga idioot olla, kes sinu arust järvevanal venib, aga põhjus pigem teiste liiklejate ja liikluskultuuri austamises kui võimetuses kiiremini sõita. Aga su haledat eneseõigustust on koomiline lugeda. Hea, kui sa isegi seda usud.
Õnneks on tormilised 90-dad möödas, kus auto suuruse ja ülbuse ja nahaalsuse järgi ärimehe ärijõudu hinnati ja politsei tegeleb jõudumööda jõmluse välja juurimisega hääleõiguseta aktsiate sunniviisilise määramise kaudu.

kaval kirjutas:

Mulle tundub jälle eelnenud kilomeetri põhjal, et Sinu taga jätkates jään enne vanaks, kui koju jõuan. Mind oodatakse samamoodi. Igaühel on oma tõde. See, et Sina mind huligaanina näed, ei painuta kübetki reaalsust. Olen samasugune normaalne inimene nagu Sinagi, Sina kõnnid kiiremini, mina sõidan kiiremini.

Mine “Fleim”