Aga ma olen kaval, oi kui kaval → Re: Järvevana teel...
-
Teema algataja - Postitusi: 895
- Tsikkel: rattatuu
- Kontakt:
Re: Järvevana teel...
Võimalik,et see nii on,sest minu noorus jäi justnimelt 90 ja 00 vahele ja tänaseks nii vana ,et selle kohta öeldakse "vana karu tantsima ei õpeta".juu ma siis olen Sinu silmis Jõmm ja Sina minu silmis õrn õlgkübar.Äitahh helikoterit pakkumast,mul on olemas,kahjuks ei ole Mustamäel kuskile maanduda ja ikka pean kasutama tasulisi radasi liikluses kui ummik ees,õnneks seda vajadust on õige vahe nagu mainisn kuna mul on võimalik oma aega ise planeerida millal kuhu minna ja püüan pigem vältida tipp tunde ja ptüi ptüi ptüi,tänase päeva seisuga pole mul viimase 3 aasta jooksul ütegi rikkumist,viimane mida mäletan oli 50 alas sõitmine 71 km/h ja sinu silmis kondlasti jõmm ja kriminal ! Kellena sa muidu ennast tunned,nii huvi pärast ? Kas mööda rabasi ja põlde puurides Sul ei tule jõmmi tunnet v ah ? Kindlasti oled sa ka maastikukaitsealas sõitnud,mis see sis on pole JÕMM va
quote="mella"]Allar, sul on ülbe ärimehe väärastunud vaateviis. Ehk siis tavaline Eesti JÕMM.
kaval kirjutas:Mulle tundub jälle eelnenud kilomeetri põhjal, et Sinu taga jätkates jään enne vanaks, kui koju jõuan. Mind oodatakse samamoodi. Igaühel on oma tõde. See, et Sina mind huligaanina näed, ei painuta kübetki reaalsust. Olen samasugune normaalne inimene nagu Sinagi, Sina kõnnid kiiremini, mina sõidan kiiremini.
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis