Hälvik-autojuhid

Teema algataja
reimps

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas reimps »

Black kirjutas:

Ilmselt harjunud oma auto tulede automaatlülitusega ja siis sattunud mõne sellise rooli, millel seda pole ja tõenäoliselt pole siis tuledelülitit ka üles leidnud.
Kuna paljudel põlevad tänapäeval päevatuled ilma gabariitide ja armatuurivalgustuseta, siis mõni laseb öises linnas ka nii ringi.

Ja mis on autojuhi esmane kohustus enne sõitma hakkamist?
Olen veendunud, et siitki paljud ei tea seda või lasevad üle - tuleb nimelt teha nö "walkaround check" ehk siis tsekkida, et tuled-viled töötavad. Ma näiteks teen seda suht sageli (aga oma isikliku autoga kah mitte iga kord, "tööautodega" aga kogu aeg), sest mu autol tahab tagumine parempoolne gabariit väikest võmmu, siis läheb põlema..

Telefoniga latrajaid kiusan teistmoodi - sõidan kõrvale, panene madalama käigu ja sõidan meeldiva lörinaga kõrval. Foori taga passin lihtsalt telefonimeeste kõrval ja hoian pöördeid peal - kui ikka ****igi ei kuule, küll see jutt siis ka lõpeb. Ei saa mina sõites rääkida, ei pea ka teised saama. Olen isehakanud ment ses suhtes :mrgreen:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”