Sõidueksam motokoolitus.ee-s
-
reimps
Re: Sõidueksam motokoolitus.ee-s
kurihiir kirjutas:eee, ah? Teema ongi tehtud selle ümber et ma teen hetkel lubasid
![]()
Aga aitäh vastuse eest. Pmst. ainult siis kui roheline nool põleb võin otse üle põrutada, vastasel juhul tuleb vastutulijaid jälgida.
Ma tean Tallinnas vaid ühte otsenoolega lisasektsiooni, see on Pärnu maante viadukti linnapoolses otsas, kui Nõmme poole sõita. Seal on see lugu, et kui ainult roheline nool näiab otse, pead vasakult Pärnu maanteele tulijatele teed andma. Kui põleb see otsenool ja põhiroheline, on sul peatee.
Pöörete puhul on samalaadne teema - kui on lisasektsiooniga foor (nool + tavaline foor), siis noole suunas enne liikuda ei tohi, kui ta põlema läheb. Ku läheb roheline nool põlema (põhiroheline põleb ka), sis võid peatuseta manöövri sooritada.
Kui aga on tavaline foor ja sa tahad vasakule pöörata, sõidad rohelise süttides ristmikule, ootad otseliikujate möödumise ära ja siis teed oma manöövri. St pead kõigile teed andma, k.a. jalakäijad, kes tõenäoliselt samal ajal teed ületavad seal, kuhu sa minna tahad.
Seda peaks su õpetaja sulle seletama või misiganes koolitaja sul on ![]()
Kui riskid lubadeta sõiduga, võin sulle ARKi klassikalised "nipikohad" ära näidata kunagi enne eksamit siin Mustaka kandis või Sauel. (Seda ma valjult ei öelnud
)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.