Keegi soovitaks riietust?
Re: Keegi soovitaks riietust?
Pisut vana teema ent samas selline, mis ilmselt kunagi ei aegu - uusi huvilisi ju ikka vaikselt peale tuleb... Tõenäoliselt on iga biker.eelane kord sama kadalipu (esimese varustuse komplekti valimine) läbi teinud ja kui vanasti oli lihtne - ostsid selle, mis saada oli, siis nüüd on asi ikka päris hull: tootjaid mustmiljon + 1 ja iga üks kiidab ikka oma (noorele foorumlasele pole kohane krõbedamaid sõnu kasutada, kuigi kohati tahaks
). Sissejuhatus sai nüüd tehtud. Ja nüüd mure juurde. Oleks soov/vajadus jaki, pükste, kiivri ja saabaste järele.
Olen viimased paar nädalat käinud mööda virtuaal- ja reaalpoode, ent nagu ma juba ennist kurta jõudsin, siis valik meeletu ja igaüks kiidab...sedasamust. Suure tõenäosusega olen vähemalt kiivri suutnud välja valida: Caberg Modus CPL. Kandidaadid olid ka Shoei Multitec/Neotec ja Roof Boxer V8. Viimane oli algselt esimene valik, kuid jäi kõrvale ülevaadetest ja kaupmeestelt saadud negatiivsele tagasisidele tulenedes - liiga kehv mürasummutus/ainult disain on hea
Shoei't pähe proovides ja kõrvutades seda Cabergiga, otsustasin viimase kasuks (eks number enne € märki aitas samuti otsustamisele kaasa - ühe Shoei eest saaks peaaegu 2 Cabergi). Caberg Modus CPL võiks esimeseks päriskiivriks enam-vähem OK olla?
Jaki ja pükstega on asi aga oluliselt hullem - kohe mitte ei oska valida. Esimeses poes kus käisin, öeldi, et alla Rukka ei tasuvat üldse vaadata, teises soovitati Macna ja kolmandas Modeka asju. Kindel on see, et otsin tekstiili ja pigem siis sellist "pikema otsa sõitjatele". Sama ka saapa kohta. Eelarvega on nagu tavaliselt - vähese raha eest tahaks kõige paremat
. Ütleme nii, et ideaalis võiks komplekti hind jääda 700-800 +/- natuke (kiiver ca 250€) sisse. Aidake abitut.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.