Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?
Re: Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?
Kalts04 kirjutas:Yerba kirjutas:SuzuMel kirjutas:http://bike.motors24.ee/vehicles/387900 ... =price.ASC
On keegi vaatamas käinud ja teab sellest midagi rohkemat rääkida? Ka mõni sellise ratta omanik võiks vähe valgustada, millised tüüpvead vms.Ei ole vaatamas käinud ( selle konkreetse värvilahendus ei meeldi üldse ). Aga ise teist nädalat nüüd Bulldogi omanik.
Tüüpvigadest ei oska midagi kosta aga sõita on pagana mõnus. Ehk see ongi tüüpviga?
On vist jah "tüüpviga"
Kuna sama ratas on mulle suht-koht lähedal ja teema pärast ebaõnnestunud katset suure Banditiga sõbrustada südamelähedane, siis käisin täna proovimas. See ratas on väga kitsale sihtgrupile, aga tundub, et kuulun ka sellesse. Rohkem väänet, vähem kiunu seltsimehed. Mulle pole kunagi meeldinud kiunuvad R4-d, on alati meeldinud vara üles vahetada ja see ainus kord kui pikemalt üle 130 km/h sõitsin jääb Banditiga möödunudaastase reisu sisse. 181 km/h, sest ei saanud ju Andrese nöökimisele järgi anda
Isteasend, sõidutunnetus, sadul, putked, pidurid, lenks, küljejalg, kõik on väga TDMi sarnane või pigem enamus samadki. Välja näeb nagu üks tsikkel nägema peab, pole plastikusse mähitud. Mulle kahjuks raskevõitu.
Kuna TDMiga sõitsin päris pikalt ( oli mu esimene lääne tsikkel ), siis ütlen oma kogemusest nii, et mingit kaaluvahet ma ei märka küll Bulldogi ja TDMi puhul. Jah, numbrites oli see mu meelest tõesti 230 vs 200 kg või nii, aga kuna TDM on kõrgem, mootor kõrgemal ning Bulldogil isteasend madalamal, mootor madalamal, raskuskese allpool, siis kaaluvahet pole paigal seistes tundagi. Ka siklit käekõrval ajades pole tunda et üks oleks nüüd teisest väga raskem. Sõidu ajal nagunii kaaluvahet ei tunne. Kaaluvahet tunneks siis, kui peaks neid tsikleid süles trepist üles tassima. Aga seda ma ka tunda ei saa, kuna selleks poleks lihtsalt puhtfüüsiliselt jaksu minul.
Tahaks öelda seda, kokkuvõtteks, et kui tunned et Bulldog on hea vahend liiklemiseks siis ära selle kaaluasja pärast end morjenda. Kõik muu, pidurid, isteasend, lenks ja nii edasi, on tõesti rauast nagu ühel siklil olla võiks minu meelest. Enda üllatuseks avastasin, et isegi näiteks bensupaagi lenksupoolse osa alumised katted on metallist.
Arvasin eilseni, et need on plastikust..
Bulldog on üks lahe ratas. Sukeldungi sellega paari minuti pärast Brüsseli üsna omapäraselt huvitavalt tihedasse liiklusesse.. autode vahel saab selle tsikliga sõita päris hästi slaalomit või sammkiirusel tiksudes vaadata, et kellegil peeglitesse ei puutuks..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.