Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?

Kasutaja avatar

Kalts
Postitusi: 334
Liitunud: 10 Sept 2008, 23:49
Tsikkel: TDM900, CRF250L
Asukoht: Viljandi
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 7 korda

Re: Küsimus müügis oleva ratta kohta - kellelgi infi?

Lugemata postitus Postitas Kalts »

Yerba kirjutas:

Kuna TDMiga sõitsin päris pikalt ( oli mu esimene lääne tsikkel ), siis ütlen oma kogemusest nii, et mingit kaaluvahet ma ei märka küll Bulldogi ja TDMi puhul. Jah, numbrites oli see mu meelest tõesti 230 vs 200 kg või nii, aga kuna TDM on kõrgem, mootor kõrgemal ning Bulldogil isteasend madalamal, mootor madalamal, raskuskese allpool, siis kaaluvahet pole paigal seistes tundagi. Ka siklit käekõrval ajades pole tunda et üks oleks nüüd teisest väga raskem. Sõidu ajal nagunii kaaluvahet ei tunne. Kaaluvahet tunneks siis, kui peaks neid tsikleid süles trepist üles tassima. Aga seda ma ka tunda ei saa, kuna selleks poleks lihtsalt puhtfüüsiliselt jaksu minul. 8)

Olen kärbeskaalus (68kg), sestap annab tunda. Võin eksida, aga sa oled minust vist ikka hulga toekam. Madalam on tõesti, tasakaalukese samuti, aga peal istudes tasasel maal tagurpidi lükata ei jaksanud. Võibolla on selles oma osa kardaanil.

MarekM kirjutas:

ning mind huvitab, kuidas on võimalik suure Banditiga mitte sõbraks saada?

Raske öelda, nagu naistega on see väga isiklik asi. Mõnus, minu jaoks õiges tehaseseades (vääne vs. HP), aga ebameeldivalt lai mootor. Vedrustus, võibolla on asi kaalus, kuid mul pidid samadel teedel soolikad sassi minema kust TDMiga varem lõdvalt üle lasin. Kui rehvid natukegi tühjemaks lasta, siis muutub juhtimine väga puiseks. Headest külgedest peale mootori ütleks, et õpetas mind taas nakediga sõitma, erinevalt sõidukaaslase bemmi "küüniuksest" tegin kogu reisi Banditi orika tuuleklaasiga ja ei kahetse.

--
Vallo

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”