"Marginaalse võidu" jutud ja muud taolised kampaaniad on jura → Re: "Marginaalse võidu" jutud ja muud taolised kampaaniad on

Teema algataja
will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: "Marginaalse võidu" jutud ja muud taolised kampaaniad on

Lugemata postitus Postitas will111 »

minu jutu ja vastava 1o min näite point oli see, et inimestele võiks võimaldada ja tagada võimalusi eriti just selliseid pikki sõite turvaliselt ja seaduslikult sõita pigem natuke kiiremini kui et püüda meeleheitlikult hoopis seda keskmist kiirust alla viia, kõikjal kõike kjuidagi veel rohkem piirata, ilgeit trahve väänata ka täiesti asjatute asjade eest jne.
ja see ei ole mingi utoopia unistus, küll ja küll maailmas käidud ja nähtud kuidas selline asi väga kenasti toimib.

XL1000, kui ma aasta 365 päevast 360 istun kuskil koopas ja olen maailmast isoleeritud siis kas sealt koopast välja saades ma ka EI SAA omale aasta kohta 360 sellist päeva juurde, kus ma ei pea pimedas koopas istuma? kuskil ma seda väida ei püüa, et kiiremini sõites võluväel aastad või päevad pikemaks muutuvad...kui keegi nii välja suutis lugeda siis on see küll puhtalt lugeja mure.

"Tõuse hommikul 2min varem ja mine magama 2min hiljem= 24h puhast aega per aasta. Lisaks s..u 3 sek kiiremini, jäta suitsul viimane mahv tõmbamata jne. aega tuleb nii et tapab."

selliseid väiteid visata on minumeelest täiesti pointless. jah, aga äkki tõusengi ja situngi kiiremini ja olen sellega väga rahul ka? :lol: wtf loogika siin taga on...see on puhtalt minu enda valida ja otsustada kui kiirelt või aeglaselt ma midagi neist asjadest teen. ja veel, ega tegevused mida ma ei naudi, neid ma lihtsalt "pulli pärast" natuke kauem kui vaja tavaliselt ei teegi. päris imelik inimene peab olema, et kuidagi teistpidi seda asja näha minumeelest...kui poindile ikka pihta ei saanud siis tallinn-tartu sõitu ma ei naudi, ei autos ei tsiklil ega rongis. see ei ole lõbusõit ja ma usun suurema osa sõitjate jaoks ei ole see lõbusõit!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”