ESTONIAN ENDURO WEEKEND , Tartu ekstreem

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Petka525
Tsikkel: KTM 300EXC, KTM 790 Adv RALLY
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 1 kord

Re: ESTONIAN ENDURO WEEKEND , Tartu ekstreem

Lugemata postitus Postitas Petka525 »

Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Sinna suutsid isegi traielid kinni pakkida:

Kasutaja avatar

Timofei
Tsikkel: 10

Lugemata postitus Postitas Timofei »

Siin on väike film.
Sisaldab rasket muusikat ja inglise huumorit

Gas-All-In+1,5%Oil = Fumus Sanktus

Teema algataja
lärm

Lugemata postitus Postitas lärm »

TERE

IGALJUHUL SUURED TÄNUD KÕIKIDELE VAPRATELE OSALEJATELE JA ERITI SUURED TÄNUD NEILE KES KÖIK KOLM PÄEVA VASTU PIDASID JA PROLOOGILE KA TULID.

Kuigi proloogil beginners klass algul natuke hirmutas ,siis ülimalt hea meel oli mul Hobi klassi üle kes ikka väga vapralt takistusi võttis ja kohe hea tunne oli möelda et loodetavasti tänu Võrtsu enduuro raskemapoolsetele võistlustele ja proloogile eelmine aasta jne on mehed tublisti arenenud ja söidu oskusi lihvinud ,mis isiklikult mulle väga positiivse mulje jättis.
Tänud siis veelkord nendele 50le söitjale, kes proloogil osales ja omi oskusi näitas ,loodan et rada polnud väga raske ,aga samas ei taha ka minna seda teed kui ainult lahjad takistused on rajal ja käib kihutamine,siis seekord oligi röhk sellele pandud et hoog maas oleks ja kännud tegid oma tööd hästi. Suured tänud ka kõikidele beginners ,veteran ja trial klassi söitjatele ,kes ka väga lahedalt pähe andisd.
Tänu Aixile ja tema kiivri kaamerale on meie üritus promo saanud enduro24 lehel ,kus on meie proloogi romaniacsiga lausa vörreldud. Muidugi tore oleks olnud kui proloogil oleks rohkem söitjat olnud ,aga ka see 50 on selline arv millega saab rahule jääda.

Nüüd kui teed on siledaks rehitsetud ja märgid korjatud, siis saab öelda et oli osalejate rohkem enduuro üritus üldse eesti ajaloos, mis tegi ka korraldamise raskemaks,sest mass mis rada söitis oli teid korralikult lammutanud jne aga tore et nii palju söitjaid oli
Kahjuks sain ka reedel teate Keskonnast et minu vastu on algatatud menetlus ,seoses kraavi äärest raja läbi viimisega ,et tuleb hakata jälle jändama nendega kuigi eelmise aasta kotka jamagi alles pooleli,aga ilmselt see käibki asja juurde. Küll on aga vald tänu kaebajatele ja keskonna jamadele nöudlikumaks muutunud ja minu elu poole raskemaks teinud et nöuab igasugu lubasid jne. Seoses sellega hakkan juba järgmine nädal korraldama sügist üritust ,sest egas muidu ei jöua lubadega valmis mis ma ikka loodetavasti saan.

Tundub et ajavött oli ka enam vähem ok ja uus süsteem vöimaldas netiist katseid vaadata,kuigi see oli jama et juba teist aastat järjest esimese päeva hommikul oli mingi pusserdamine et Sull pidi jooksma ja osal läksid starti kuidagi ,mida ma ainult kuulsin kuna ise olin rajal.

Igaljuhul siis 13 sept teeme Elvas ühe vägeva proloogi ja 14-14 sept loodetavasti ka Vörtsu enduro uuel rajal.

Lärm

teerull
Tsikkel: Dycer

Lugemata postitus Postitas teerull »

Istusime seltskonnaga pargis,võistluse algust oodates ja oli ikka näotu küll kui sõitjad tiirutasid pargis,treppidest üles alla. Raske on aru saada mis toimub inimeste peas aga võistlusala on üks ja linnapark pole kindlasti koht kus ennast soojaks sõita,mis sest ,et seal on muru ja kolm puud. Kindlasti korraldaja apsakas.

Kasutaja avatar

Jumbu
Tsikkel: Gas Gas, HD rott
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Jumbu »

teerull kirjutas:

Istusime seltskonnaga pargis,võistluse algust oodates ja oli ikka näotu küll kui sõitjad tiirutasid pargis,treppidest üles alla. Raske on aru saada mis toimub inimeste peas aga võistlusala on üks ja linnapark pole kindlasti koht kus ennast soojaks sõita,mis sest ,et seal on muru ja kolm puud. Kindlasti korraldaja apsakas.

Võistlejana tean, et kõik võistlejate rattad olid kinnises stardiootealas terve võistluspäeva ja liikusid sealt ainult rajale. See on küll laim, mida levitad siin!

teerull

Kindlasti mitte. Kahjuks ei teinud fotot ja kindlasti polnud KÕIK rattad kogu aeg aja taga. Statoilist kohvi võttes sõitis punt rallimehi seal ringi ja kui tulime turu juurde siis tiirutas üks vahva rebaseonu kostüümis vennike seal ees ringi. Võis olla ,et mingist kindlast kella ajast pidid tsiklid olema tsoonis aga mis enne seda toimus,kes teab. Ega hullu pole midagi ja vahet ka aga lihtsalt tuli korraldaja jutu peale ,et oli valda kaebusi esitatud ,meelde. Eks ka korraldajal on arenguruumi ja ta peab selliste asjade arvestama,ega võistluste korraldamine pole aint raja valmistamine.

Kasutaja avatar

Timofei
Tsikkel: 10

Lugemata postitus Postitas Timofei »

Tartus jah, ise nägin triaali meest, kes pingi peal jõe ääres trenni tegi, kedagi seal kõrval ei olnud, aga oli visst sama mees kes pargis publikat häiritses. Olen sama meelt, et kui on midagi näidata, näita rajal, mitte kuradi tehn. boksis autode vahel kiihutamas või pargis pinkide peal sõitmas.
Lugupeetud teerull, korraldajad ei või jälgida iga meest. Igas seltskonnas leiab mingi siga kes kogu seltskonnale halba nimet teeb. :oops:

Rihole ja kõikidele korraldajatele tahtsin suured tänud öelda.
Uus süsteem online- tulemustega ja stardinumbritega on viimase peal. Tõesti mugav oli näha oma stardiaja ju hotellis, ei ole vaja kuhugi hommikul joosta.

Proloogiga tundub veel raskemalt, aga igal juhul tulen sõitma Elvassegi. :wack:

Gas-All-In+1,5%Oil = Fumus Sanktus

Teema algataja
lärm

Kahjuks tuleb teerulliga nöustuda ja kirjutasin triali listi juba eelmine nädal kirja ja nimeliselt mainisin ära söitjad kes seal tiirutasid ja minulgi kopsu üle maksa ajasid, aga kahjuks ei saa ma ju ka köiki taltsutada kui keegi kusagil pargis tiirutab , ja ilmselt möni mitte trial ka tegi sooja kusagil aga jah köigiga ei jöua vöidelda , eks loodame et vigadest öpivad

teerull

Ehk annab järgmiseks korraks midagi välja mõtelda,kahju kui selline vahva üritus mõne eksinu pärast keelataks,eks need rohkem ju need harrastusmehed olnud.

Kasutaja avatar

mella

Lugemata postitus Postitas mella »

Et nüüd faktiliselt täpne olla, siis oli kirjas küll ainult 1 sõitja nimetatud, kes linnas haljasalal sõitis.

lärm kirjutas:

.. nimeliselt mainisin ära söitjad kes seal tiirutasid ..

Teema algataja
lärm

no ühte nâgin veel kindlasti aga nime ei tea, ega see polegi vâga tähtis vaid see et kôik aru saavad et linnaisad vöivad kriipsu peale tömmata jârgmine aasta kui nii asi käib ja kindlasti pole ainult möni trial ainult süüdi vaid ka môni tava enduurokas tegi seal ka pattu, aga las ta hetkel jââda kuna tundub et see jäi önneks tâhelepanuta ma loodan,
aga pole hullu kui köik oma vigadest aru said ja asi ok ja unustatud minu poolt

lärm

Teema algataja
lärm

ma isegi sôitsin om enduurokaga könniteel seal ristiisa pubi ja rajavahet,aga see oli mul hâdavajalik ja natuke linnaisadele ka âra mainitud et nii vôib olla ,aga jah peaprobleemiks oli ikkagi muru peal söitmine

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”