GSXR 750/1100, õlikad ja W mudelid

Kasutaja avatar

Hurt
Postitusi: 735
Liitunud: 18 Okt 2006, 16:22
Asukoht: Tartu

Re: GSXR 750/1100, õlikad ja W mudelid

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Kõik on originaal (õhufilter koos kopsikuga). remondi komplekte pole pandud kui pead silmas neid http://www.ebay.de/itm/4x-Vergaser-Repa ... 565c8e7cbe sest kõik tihendid kaasa arvatud see ujuki klapp või nõel või mis iganes selle nimi ka pole on korras/kulumata.
Kui karpad olid lahti laual, siis vaatepilt oli viisakas, düüsid käisin kõik üle peale mida hakkasid varem mitte töötanud 1-4 silinder ilusti tööle. Korraks tundus ka et kõik neli töötavad ilusti (kaasa arvatud 3) aga kuna kolmanda silindri küünla juhe oli nibin nabin ulatuv, siis vahetasin kõigil neljal juhtmed. Peale mida jäi kolmas silinder puterdama. Olen püüdnud mõõtes ja vahetades komponentide asukohti välistada erinevaid vigu aga pärast viimast tänast proovi tundub, et on lihtsalt ebaõnn ja süütepool on kas kätte ära surnud või ma olen piisvalt lammas ja ei mõista juhtmeid ilusti sinna külge panna. Homme kui on rohkem aega vahetan 1-2 süütepooli oma vahel ära ja vaatan mis siis saab. Loobusin mõttest vahetada vaid 2-3 süütejuhe, sest kui pooli mõõtmine andis juba vea ei saa mürki võtta et ka üks kahest pooli väljundist 100% töötab, seega vahetan pooli 1 taha 2-3 ja pooli 2 taha 1-4, teades et pool 1 töötab kindlasti.

Aga ikkagi, mis te olete toppind sinna klapikambrikaane tuulutuse ette kui olete paigaldanud koonus filtrid? http://www.ebay.co.uk/itm/Universal-12m ... 5406dddb73 Midagi sellist?

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”