SMASH 2014; 11.07-13.07

Kasutaja avatar

ducatu
Tsikkel: FighTLR, Scrambler (domikas)
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 62 korda

Re: SMASH 2014; 11.07-13.07

Lugemata postitus Postitas ducatu »

Rancid kirjutas:

Äkki peaks mitte streetfighteritega tulijad pääsla taha jätma? Vist mitte. Üritaks siiski kõigile midagi pakkuda ja mida suurem saab olema fighterite näitus, seda uhkem. (w)

Näen oma postituses juba väikest kasu - ülalolevast vastusest võib välja lugeda, et miski fighterite näitus saab olema. Ei taha olla kriitiline aga võibolla ei väljendanud ma esimesel korral end piisavalt selgesti. Ei võitle siin sugugi misside ega teiste rataste vastu, vaid pigem üritasin tagasihoidlikku tähelepanu juhtida sellele, et fighterid on ehk pisut tagaplaanil ning kavastki võiks leida (ei pea olema kellaajaliselt) vihje selle kohta, et streetfighteriga tulijale on avatud parkimiseks piiratud ala, rahvale näitamiseks. Nii nagu see tegelikult aegade algusest ka olnud on. Kes käinud see teab. Ma ei hakka siin rääkima sellest, et fighteritega tulijad saaksid tasuta sisse või oleks miskeid muid hüvesid loota. Kuigi, miski präänik ei teeks suurt halba, eriti kui vaadata kuidas lombitagused Bomberi ürituse tarbeks kaugemate merede tagant fightereid tasuta hotellide, kinni makstud lennupiletite ja rataste transpordiga meelitasid. Kosmos.
Aga eks olete ise ka tähele pannud, et külastajaid on igal aastal juurde tekkinud ning võib juhtuda, et uus või mõni pelglikum fighteriga tulija jätab oma ratta koos teistega asfaldiserva ja võib arvata, et priviligeeritumatel on miskisugune lisaõigus, sest kuskilt ei olnud võimalik aru saada, kes või mis tingimustel piiratud alale ratta parkida võiks. Oleks kahju. Võibolla on see minu ettekujutuse vili aga olen eelmistel kordadel asfaldiservas nii mõndagi fighterit seismas ja tehasekonditsioonis rataste vahele ära kadumas näinud. Rääkimata muudest huvitavamatest ratastest.
SMASH-il, oma saavutatud headuses ja kasvavas populaarsuses, on lihtsalt harukordselt hea võimalus näidata ja pisutki promoda rattaid mille kallal pimedatel ja külmadel aegadel nokitsetud on. Miks seda võimalust kautamatta jätta? Kahju on vaadata kuidas need kes miskit nokitsetut rohkem või suuremalt näidata tahaksid, eriliste ovatsioonide osaliseks ei saa . Võtame kasvõi viimaste nädalate näited, kus Ilge poisid kutsusid ühisele sõidule hooaja avamise üritusele või MüristajaMC üleskutse Valge Daami tsiklinäitusele mingitki vastukaja saanud pole.
Ise eelistaksin motomissidele iga kell hoopiski erinevate ehitatud rataste (fighterid, kohvikud, bobberid, rotikad, flattrackerid, scramblerid - mis iganes customid - nimeta ainult) passimist ja tunnustamist. Tahaks aga ülemäära vast oleks loota, et varasem A...B ettepanek hinnata SMASH-il tehnikat, värvi jm. huvitavaid lahendusi, võiks kasutusel olla, sarnaselt siis motomisside erinevate voorudega.

Rancid kirjutas:

Vähemalt oled asja omalt poolt üritanud parandada ja ühe lisaks ehitanud. Meil oleks hea meel, kui sinusuguseid siin rohkem oleks (w)

Meie garaažist veereb sel hooajal välja taas üks "kahenädalafighter", sest üks 1100 gixxer ei siiski ei tahtnud sugugi plastikusse jääda. Usun, et neid fightereid oleks veelgi rohkem kui pisutki kaasa aidata. Nagu ma ülal juba kirjutasin siis minu arvates on SMASH-il harukordselt hea eeldus selliseks väikeseks ja võibolla ka natukene suuremaks ümberehitatud tsiklite näituseks - osavõtjatega - kenasti olemas.
Kohvikumeestel on vähemalt Bikeris korralik teemagi üleval. Kadestan. Seetõttu muidugi jätaksin kohvikud siiski kõikide teiste rataste sekka. Nali. Tegelikult loodan, et lubate mõnel fighteril ka teinekord väljasõidule liituda.
Ah, mis ma ikka pläran, peaasi, et SMASH üldse olemas on ja hea, et Biker.ee olemas on... SMASH-il näeme, sest sõltumata ilmast või sõiduvahendist olen ikka kohal. Krt. eelmisel aastal käisin paadiga, sest ei leidnudki eelmisel õhtul ära põgenenud tagahammakat põllu pealt üles.

Kui vaja midagi küsida siis helista
566 97 936

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”