GSXR 750/1100, õlikad ja W mudelid
Re: GSXR 750/1100, õlikad ja W mudelid
Probleem on siiski vist kolmandas karpas, mitte süütepoolides. Eile oli veidi viitsimist ja vahetasin süütepoolid omavahel ära, ning viga jäi sama. Mis enne oli 1 ja 4 sellest sai 2 ja 3 ning vastupidi.
Kui õhtul viitsin kakun karpad maha jälle. Üldse ei tahaks seda teha, sest jube n**s töö on nende kätte saamine ja pärast tagasi tuppimine. Iga korraga läheb tahtmine originaal õhufilter välja vahetada aina suuremaks.
Mis nende viimase lahtivõtmise juures valesti võis minna? Miks ta tatistab kolmanda silindri küünla märjaks. Liiga rikas segu tühikäigul? Seda ma saan ju ilma karpasid maha kakkumata kruttida karpade alt sellest idle mixture screwst. Ehk et kui on liiga rikas, siis peaks seda kruvi lahti poole keerates probleem kaduma? Mis veel. Ujuki tase võib rolli mängida? Rohkem asju ma ei näppind neid lahti võttes. Et ma enam rohkem neid maha ei peaks kakkuma ja laiali, siis mis asjad veel üle vaadata kui ta mul laual juba on?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.