Kawasaki ZX10R 05. Jõud kadunud. Pöörded ei tõuse.

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
Cyonara

Kawasaki ZX10R 05. Jõud kadunud. Pöörded ei tõuse.

Lugemata postitus Postitas Cyonara »

Probleem Kawasaki zx10r 05a.
Nimelt peale korrapärast pesu ( viimased 2a.praktiselt ühte moodi pesnud) sõittes avastasin ,et pöörded ei taha kohe tõusta ,minek oli veits tuim ja käis ebaühtlaselt ning summutiheli on ragisev nn. Sõittes pöörded ei tõuse üle 6500 täpselt nii palju ja iga käiguga sama moodi 6,5 k ja kõik. Tühi käigul kui keerad kiirelt peale siis on 0,5 sek. paus. ja korra tõuseb 10 k. ja kukub 6k. juurde ja kõik. Tühikäigul käib ilusti ja käivitub korrektselt.

On kellegil samalaadseid probleeme esinenud või oskab soovitada kust viga otsida või kuhu pöörduda ?

Kasutaja avatar

cossie
Tsikkel: B-12T
Tänanud: 142 korda
Tänatud: 72 korda
Kontakt:

Re: Kawasaki ZX10R 05. Jõud kadunud. Pöörded ei tõuse.

Lugemata postitus Postitas cossie »

pole antud mudeliga just täpselt kursis, aga sõbra samal rattal tekitas summuti sisene klapp igasugu huvitavaid anomaaliaid, kisud lahti, puhastad trossid ja määrid ära

https://www.facebook.com/M3G-182376025137021/
Hayabusa k5 + Voshod 3M + XT660R

Teema algataja
Cyonara

cossie kirjutas:

pole antud mudeliga just täpselt kursis, aga sõbra samal rattal tekitas summuti sisene klapp igasugu huvitavaid anomaaliaid, kisud lahti, puhastad trossid ja määrid ära

Klapp on avatud asendis kogu aeg, võtsin trossid peale püti vahetust ära.

explode

Lugemata postitus Postitas explode »

Oli sama teema cbr 1000rr-iga 2005a. ja seal oli viga pumbas aga suhteliselt samad sümptomid olid

micu

Lugemata postitus Postitas micu »

Ma soovitaks samuti kütusepumba ära puhastada(või lasta puhastada). Mul oli möödunud aastal sama lugu zx6r-l, põhjuseks sodine kütus.

07 zx6r

Teema algataja
Cyonara

micu kirjutas:

Ma soovitaks samuti kütusepumba ära puhastada(või lasta puhastada). Mul oli möödunud aastal sama lugu zx6r-l, põhjuseks sodine kütus.

Proovin järgi ja annan teada.(Filter ja pump ühes tükkis ja lahti ei ole mõeldud käima,et võib seda siis suruõhuga läbi lasta,midagi õrna seal sees pole ?)

explode

Lugemata postitus Postitas explode »

Ma muidugi pole zx10 r-i pumpa näinud aga arvan, et seal on sama moodi nagu zx-6ril, et all on metallist kopsik mis käib ära ja seal põhjas siis niiöelda filter või sõel, mida saab puhastada.

Teema algataja
Cyonara

explode kirjutas:

Ma muidugi pole zx10 r-i pumpa näinud aga arvan, et seal on sama moodi nagu zx-6ril, et all on metallist kopsik mis käib ära ja seal põhjas siis niiöelda filter või sõel, mida saab puhastada.

Jah,viga oli filtris, kiskusin uuesti lahti puhastasin korralikult ära ja töötab nagu vana kurat.
Testida saab ise nii,kui kellegil taoline mure.Paremalt poolt väike paagi gondel ära sealt pääseb bensu voolikule ligi
selle suunad mingisse mõõte pudelisse ja paned süüte sisse. Manuali järgi peaks 75 ml. 4sek. voolama.( mul tuli 30-40)

Tänud kõigile kes infot jagasid.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”